De la nunta anului, cu 1000 de invitați, a lipsit soacra mare, Bombonica,  tăiată de pe listă de fostul soț. Salam a fost fala lui Liviu Dragnea  

 

A fost nunta anului, duminică (26 august), la Palatul Snagov. Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Gina Alexandru Tătulescu. La eveniment au fost invitați aproape 1.000 de oameni, printre care foarte multe nume importante din politica românească. Marea absentă de la eveniment a fost chiar mama mirelui, Bombonica Prodana.

Surse extrem de apropiate de liderul PSD au declarat pentru Cancan.ro, că mama mirelui nu a fost invitată. Liviu Dragnea ar fi fost cel care a tăiat-o de pe listă pe fosta lui nevastă. Bombonica Prodana nu a fost nici la cununia civilă, oficiată de primarul Capitalei Gabriela Firea, nici la petrecerea de nuntă de la Palatul Snagov.  În schimb, Irina Tănase, iubita în vârstă de 25 de a ani a liderului PSD nu a lipsit de la fericitul eveniment. Manelistul Florin  Salam a cântat cu foc, spre încântarea socrului mare. Darurile au fost uriașe, greii politici și financiari întrecându-se în generozitate, ”pentru ca tinerii să-și înceapă fără griji căsnicia”.

Distribuie prietenilor

Citește mai mult pe Cancan.ro