AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Desert crostoli. Ai nevoie de doar două ingredinte

Vrei un desert rapid și gustos? Încearcă această rețetă!

INGREDIENTE
200 ml frisca lichida
250 g faina
esenta de vanilie (optional)

MOD DE PREPARARE RETETA 
Punem frisca intr-un castron, presaram un praf de sare, esenta de vanilie, apoi faina cate putin, pana obtinem un aluat elastic, ce se lucreaza usor.

Pe masa putin infainata se intinde aluatul in foaie subtire, apoi se taie in patratele, cu rola zimtata. Cu aceeasi rola trasam si in mijlocul patratelului o dunga. (sau mai multe 🙂 )

Se prajesc in uleiul bine incins, pana se auresc. Se scot pe servetele de hartie, dupa care se pudreaza cu zahar din belsug.

Sursa – bucataras.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!