Diane Keaton, influencer la 75 de ani: „Am făcut 20 de cancere de piele!”

 

Starul din Annie Hall şi The First Wives Club ne-a încântat cu ţinutele ei chic atât pe marele ecran, cât şi în viaţa de zi cu zi, când face senzaţie cu bluzele ei pe gât, costumele de top şi pălăriile spectaculoase. Şi unde cel mai bine să-şi etaleze stilul vestimentar decât pe reţelele de socializare, nu? La 73 de ani, starul hollywoodian şi-a făcut cont pe Instagram şi a devenit, peste noapte, un adevărat fashion influencer, pozându-se în combinaţii vestimentare care-i conturează perfect stilul aparte.

Diane Keaton este o actriţă legendară, cu roluri memorabile în filme precum Annie Hall, Father of the Bride şi The First Wives Club, dar şi o vedetă care a ştiut cum să-şi contureze propriul stil vestimentar. Pălăriile negre şi ample pe care le poartă şi bluzele ei conservatoare, pe gât, au devenit laitmotivul imaginii ei publice. De fiecare când îşi face prezenţa în spaţiul public sau, mai nou, pe Instagram, Diane rămâne fidelă stilului care a consacrat-o.

Distribuie prietenilor

Motivul pentru care deţine asemenea piese vestimentare în garderoba sa este cât se poate de evident – îi plac şi o fac să se simtă bine. „Ştiu cine sunt şi ce mi se potriveşte”, a explicat în mai 2019, pentru Los Angeles Times. Însă mai există şi altă cauză pentru care Keaton alege să-şi acopere atât de mult trupul.

„Mă protejează, ascunde multe păcate”, glumeşte ea. „Defecte, anxietate, chestii de-astea. Nu m-aş simţi niciodată confortabil într-o fustă scurtă sau cu un top fără mâneci, în care să mi se vadă complet braţele. În plus, mi-au plăcut dintotdeauna pălăriile. Pur şi simplu, încadrează bine capul. Şi, pe lângă asta, te protejează de soare. Eu am avut atâtea cancere de piele!…”, dezvăluie actriţa care a împlinit, pe 5 ianuarie 2021, 75 de ani.

Continuarea Aici