• Home
  • Fapt divers
  • Din 30 iunie începe Neptun retrograd. Ce efect va avea planeta iluziilor asupra fiecărei zodii

Din 30 iunie începe Neptun retrograd. Ce efect va avea planeta iluziilor asupra fiecărei zodii

luna plina 1 1

Neptun, planeta iluziei, își începe mișcarea retrogradă vineri, 30 iunie. Neptun este o planetă care are un impact asupra creativității, fanteziei, viselor și subconștientului. Neptun petrece aproximativ paisprezece ani în fiecare zodie și durează 146 de ani pentru a-și finaliza orbita în jurul Soarelui.

Neptun retrogradează o dată pe an, timp de aproximativ cinci sau șase luni, așa că se pregătește în mod constant pentru asta, se confruntă sau se recuperează după efectele unui retrograd. Deoarece Neptun este retrograd în Pești în 2023, natura enigmatică a acestei perioade de timp este amplificată.

În timpul acestui Neptun retrograd, arma ta secretă va fi încrederea. Poți avea încredere în intuiția ta fără să te îndoiești de abilitățile tale și poți ajunge adânc în rezervele tale creative, în timp ce iubești ceea ce pui pe pânză. Lasă-ți inima să conducă, iar mintea ta va fi forțată să urmeze.

Iată cum influențează Neptun retrograd fiecare zodie în parte!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Pe 30 iunie, Neptun va sta retrograd în a 12-a ta casă de izolare și introspecție, clarificând unele dintre fanteziile și iluziile care au fost prezente aici. Dacă te-ai chinuit să-ți vezi în mod clar indiscrețiile, acum este momentul în care acestea pot deveni mai pronunțate. Este timpul să te confrunți cu unele dintre modurile care te-au reținut, Berbec.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Luna aceasta, pe măsură ce stațiile Neptun retrogradează, vei experimenta o claritate atât de necesară în prieteniile și conexiunule tale. Dacă te-ai chinuit să faci diferența între prietenii tăi adevărați și conexiunile la nivel de suprafață, acum este momentul pentru o verificare a realității în acest domeniu. Este un moment fericit pentru a stabili limite în comunitatea ta, Taur, mai ales dacă limitele au fost estompate recent.

Gemeni (20 mai – 21 iunie)
Pe măsură ce Neptun retrogradează în Pești, lucrurile vor deveni mai transparente în cariera și viața profesională. Dacă te-ai simțit nesigur în legătură cu calea pe care să o urmezi în vocația ta, așteaptă-te să te simți mai inspirat și mai motivat cu privire la calea de urmat acum. Posibilitățile pe care le-ai câștigat datorită muncii grele sunt nesfârșite, Gemeni.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Pe 30 iunie, Neptun va sta retrograd în a noua casă a înțelepciunii și a sistemelor de credințe, aducând o perspectivă mai clară dorinței tale de a-ți lărgi mintea și perspectivele. Acesta este un moment bun pentru a lua mai în serios un studiu sau o activitate academică, acum că ceața de aici a fost eliminată temporar.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri