Draga Olteanu Matei împlinește 85 de ani. De ce nu răspunde la telefon de ziua ei

 

Astăzi, Draga Olteanu Matei împlinește 85 de ani. După 50 de ani închinaţi filmului şi teatrului, marea actriță s-a retras la Piatra Neamț, unde se bucură de liniște și natură.

Contactată, de reporterii Click!, Draga Olteanu Matei a spus: “Vă mulţumesc pentru urări în avans, mai ales că eu niciodată nu răspund la telefon de ziua mea pentru că nu-mi place să fiu felicitată! Ce-mi doresc de ziua mea? Minte limpede, cuget curat şi inimă bună. O să fiu invitată la Cinema Dacia din Piatra Neamţ la «Săptămâna Filmului Românesc», unde se vor difuza şi multe filme cu mine în rol principal. Am primit invitaţia de la Ionel Arsene, preşedintele Consiliul Judeţean Neamţ, care a venit cu flori la mine. Or să fie şi multe filme bune în care nu joc, filme care i-au bucurat pe telespectatori, de-a lungul timpului”.

Distribuie prietenilor

“Omul propune, Dumnezeu dispune. Sigur că vreau să joc şi să primesc propuneri, însă nu au mai venit. Am jucat în destule producţii şi acum particip la acest festival unde vor fi mulţi tineri talentaţi”, a mai mărturisit Draga Olteanu Matei.