Duminică și luni, una dintre cele mai frumoase lunații. La ce trebuie să fim atenți

Luna plină din 29 – 30 aprilie acumulează o energie uriașă din constelația Scorpionului. Este una dintre cele mai frumoase lunații din acest an și ea sporește imaginația, creativitatea, sensibilitatea, emoțiile, iubirea, dorul de ceea ce vrem cu adevărat în sufletul nostru. Luna plină din Scorpion vorbește înainte de toate despre dragoste și aduce fericirea în viața unor zodii mai puțin norocoase până acum.
În aceste zile, când Luna plină din Scorpion va străluci mai tare ca în alți ani, trebuie să fim atenți la emoții, la sentimente, la evenimentele mărunte, dar care lasă o amprentă direct pe suflet.
Mulți nativi vor simți nevoia să fie o vreme singuri, să își adune puterile și să decanteze emoțiile bune, pozitive, pentru a avea forța să scape de cele negative. Iar cei mai puțin norocoși vor fi sprijiniți de Luna plină să își găsească alinarea în dragoste.
Iată zodiile care se bucură de pasiune și de iubire necondiționată, precum și zodiile care vor reuși să își repare greșelile făcute din dragoste, pentru că Luna plină din Scorpion face lumină asupra conflictelor emoționale.

Continuarea Aici