A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

E real: ”Eu sunt Covid și ea e surioara mea, Corona”, numele a doi gemeni. Vezi care-s fericiții părinți

0 380

Gemenii Covid și Coronavirus au venit pe lume în plină pandemie. Părinții lor au crezut că sunt originali, dar și-au dat seama ce greșeală au făcut.
„Bună! Eu sunt Covid și ea e surioara mea, Corona”

Doi tineri din Raipur, India, au devenit părinți pe 27 martie, în plină pandemie de coronavirus. Cei doi au decis să își numească cei doi copii gemeni, un băiat și o fată, Covid și Corona, potrivit Press Trust of India.

Pentru cei doi, „Covid” și „Corona” nu înseamnă moarte, suferință, ci victoria asupra unei situații grele.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Băiatul se numeşte Covid iar fetiţa Corona. Am născut într-o perioadă dificilă iar eu şi soţul meu ne-am dorit să o facem mai memorabilă.

Într-adevăr, virusul este periculos şi letal, dar pandemia i-a făcut pe oameni mai atenţi la igienă şi salubritate şi a creat alte obiceiuri bune. De aceea ne-am gândit la aceste nume” a povestit mama de 27 de ani pentru agenţia de ştiri PTI.

Contactaţi ulterior de India Today părinţii au mărturisit că ideea celor două nume a venit de la cadrele medicale din spitalul unde au fost născuţi gemenii şi că între timp s-au răzgândit. Nu mai doresc să fie numiţi după o boală.

Sursa a1.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult