Ec. Nicolae Iliescu: Demagogia independenței naționale

Demagogia politicienilor incearca noi formule pentru manipularea celor care sunt dispusi sa mearga la vot . In ultima perioada , PSD-ul si ALDE , mizand pe naivitatea romanilor , incearca sa pozeze in aparatorii independentei Romaniei, fata de tirania UE .
Ciudat, tocmai partidele aflate la guvernare , care prin imprumuturile excesive , reduc sansele unei independente reale, maraie la principala sursa externa de finantare a tarii .
Cum au pretentia tiranicii europeni ca lupta impotriva coruptiei sa continuie iar justitia sa nu fie supusa celor care momentan detin o majoritate parlamentara ? Programul de falimentare a tarii , denumit impotriva opiniei majoritatii specialistilor neinregimentati politic , drept ,,program de guvernare” , a declansat inflatia care defileaza la brat cu obsedantul ROBOR . Deocamdata , inflatia nu este galopanta , avanseaza taras-grabis, dar avanseaza .
Sunt toate premisele, daca se continua aberatiile economice , sa facem tot felul de concesii , care sa afecteze si independenta nationala , pentru ca incompetenta guvernare sa primeasca miliarde pe care sa le risipeasca . Miliarde nu pentru investitii ci pentru supravietuirea sistemului din ce in ce mai corupt si mai incompetent.