AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Echipa filmului Nasty, în frunte cu Ilie Năstase și Ion Țiriac, a strălucit pe covorul roșu de la Cannes

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook

A fost o seară magnifică pentru echipa filmului Nasty pe covorul roșu de la Cannes, documentarul despre viața și cariera fostului mare tenismen Ilie Năstase, fiind inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film.

Potrivit okmagazine.ro, filmul realizat de Tudor Giurgiu a avut parte de o proiecție specială, iar cu această ocazie, pe covorul roșu al celebrului Palais des Festivals s-au reunit nume mari din tenisul de altădată, alături de Ilie Năstase fiind Henri Leconte, Ion Țiriac, Boris Becker, Mansour Bahrami și Virginia Ruzici.

La finalul proiecției, atât Ilie Năstase, cât și echipa de producție a filmului au fost aplaudați la scenă deschisă de cei prezenți în sala de cinema.

Documentarul Nasty urmărește întreaga carieră a fostului lider mondial Ilie Năstase (77 de ani), cu imagini de arhivă, de la primul turneu US Open câștigat de român până la moștenirea pe care marele sportiv a lăsat-o în lumea tenisului.boris si nastase

Filmul prezintă povestea lui Ilie și prin ochii unora dintre cei mai mari jucători de tenis ai lumii, printre care spaniolul Rafael Nadal, încă activ în circuit, suedezul Bjorn Borg sau americanul Jimmy Connors.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!