• Home
  • Fapt divers
  • Mihai Voropchievici spune care e vârsta succesului pentru fiecare nativ din zodiac

Mihai Voropchievici spune care e vârsta succesului pentru fiecare nativ din zodiac

mihai voropchievici 1

Știați că există o vârstă a succesului pentru fiecare zodie în parte? Numerologul Mihai Voropchievici explică nativilor din zodiac care e momentul ideal de a-și exploata la maximum potențialul și a reuși ce și-au propus.

Berbec
Maturitatea Berbecului se împlineşte şi va reuşi să cunoască succesul în jurul vârstei de 40 de ani. Până la această vârstă, a fost în căutări. Are cele mai mari şanse de reuşită şi să se bucure de roadele muncii lui. Berbecii au o viaţă foarte zbuciumată.

Taur
Îi place să copilărească. Reuşeşte cu greu să se mobilizeze să-şi îndeplinească visurile. Vârsta la care va cunoaşte apogeul succesului este cea de 39 de ani.

Gemeni
Gemenii sunt dornici de cunoaştere şi copilăresc mult. Sunt cei mai fericiţi. Momentul succesului vine în jurul vârstei de 50 de ani. Atunci este cumulul total de reuşite. Se simte după aceste acumulări. Se simte total împlinit.

Rac
Racul, care este dependent de familie, abia pe la vârsta de 45 de ani devine independent din punct de vedere financiar. Până atunci îşi creşte copiii, îi trimite la facultate. De la 45 de ani, trebuie să se ocupe şi de sufletul lui. Va reuşi să câştige sume foarte importante de bani.

Leu
Tinereţea este etapa vieţii reprezentative pentru viaţa nativului Leu. În jurul de 27 de ani, vor avea parte de succesul maxim. Vor avea şansa de a reuşi în proiecte măreţe.

Continuarea pe rtv.net

Parteneri