• Home
  • Fapt divers
  • Ecouri după eclipsele verii 2019! Ce efecte sunt pentru următoarele șase luni!

Ecouri după eclipsele verii 2019! Ce efecte sunt pentru următoarele șase luni!

eclipsa august 1

Pe data de 16 iulie 2019 am trait cu totii cea de-a doua eclipsa a sezonului verii acestui an, eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn care a putut fi vizibila si pe teritoriul Romaniei. Eclipsa de Luna inseamna ca Pamantul trece printre Soare si Luna, blocand lumina Lunii.
Desi eclipsa aceasta a trecut, de fapt ambele eclipse ale verii 2019 au trecut, efectele lor abia s-au nascut cu ocazia fenomenului astral in sine. Aceste efecte au o intindere de aproximativ 6 luni, prin schimbari si evenimente de viata ce se vor intampla.

La ce sa te astepti in continuare in urmatoarele 6 luni?

Eclipsa de Luna plina in Capricorn este o eclipsa de Nod Sud, ceea ce inseamna ca trebuie sa dam drumul (Nodul Sud) la temele expirate reprezentate de Capricorn : putere, reguli, ierarhii. Ea a fost in conjunctie cu Saturn, lordul karmei si responsabilitatii, si cu Pluto, planeta eliminarilor, regenerarilor, renasterilor. Ambele sunt retrograde si se afla in Capricorn.
Exista ceva inevitabil in legatura cu aceasta eclipsa ce se va manifesta in continuare. Pluto este in Capricorn din 2008. Saturn este din 2017 iar Nodul Sud din 201. Aceasta energie a fost construita pas cu pas. Iar acum a atins un punct de maxim unde nu mai este cale de intors.
Viata ta poate sa fie data peste cap sau nu. Dar ceva nu va mai fi la fel ca inainte niciodata. Schimbarea poate fi subtila precum renuntarea la o amintire care ti-a bantuit cu durere mintea sau profunda precum o schimbare de cariera.

Capricornul inseamna lucruri diferite pentru oameni diferiti, in functie de unde se afla acesta pe harta natala. Dar cu totii suntem de acord ca Capricornul este despre structura, ierarhie, autoritate, sisteme, responsabilitate si etica solida de munca.
Din 2008 incoace, Pluto ne-a aratat partea intunecata a societatii, abuzul de putere si de coruptie. Saturn ne-a invatat ca exista reguli care nu pot fi schimbate. Iar Nodul Sud ne-a aratat ca pana la urma, ce dai aceea primesti.

Multi oameni spun ca Saturn, Pluto si Nodul Sud in Capricorn sunt despre restructurarea patriarhiei. Da, Capricornul reprezinta tatal dar totodata este si un semn feminin. Saturn si Pluto conduc zodii feminine (Capricorn si Scorpion) iar Nodul Sud al Lunii este tot feminin.
Asadar, eclipsa de Luna plina in Capricorn nu este despre restructurarea patriarhiei ci a ceva mult mai fundamental despre natura umana.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri