Elena Stoica: Aseară am adormit cu ușa de la balcon întredeschisă

elena stoica 1

Aseară am adormit cu ușa de la balcon întredeschisă, iar ploaia care îmi cântă și acum în urechi m-a adormit. Termostatul l-am pus pe 21,5° „că doar n-oi rămâne eu idioata europei” și să stau în frig de frica încălzirii globale.

Alex, nepotul ce ieri a împlinit 9 ani, miercuri săptămâna trecută a făcut cu bicicleta „niște scheme” și am trecut prin multe stări până am ajuns la el. Venise un alt copil să mă anunțe. Este bine și a scăpat fără nicio julitură chiar dacă s-a dat cu bicicleta de două ori peste cap. Până să ajung la el mi-am sunat fiica care pe loc a luat hotărârea să își facă vaccinul și după câteva ore l-a făcut pe cel în doză unică că acela nu îi suprasolicită sistemul imunitar. Nu este antivaccinistă și la sfârșit de martie a trecut prin infecție. Avea încă anticorpi dar certificatul verde nu, că au trecut mai mult de 6 luni. Frica de a nu avea voie să își însoțească copilul în caz de nevoie în spital , a făcut-o să nu se mai gândească la discuțiile purtate cu trei medici care i-au indicat să nu se vaccineze încă. A riscat, l-a făcut, i-a fost foarte rău a doua zi dar și-a revenit după câteva zile și sperăm că nu îi va da în timp alte probleme.

Au trecut 6 luni de la a doua doză și la mine. Va trebui să o fac pe a treia dar nepoții fac școală online. Voi merge sâmbătă ca duminică să pot sta liniștită. Aproape toți cunoscuții care au făcut a treia doză au avut a doua zi durere de cap, dureri de mușchi, senzatie ca de răceală, iar unii și febră. Am scris cam mult. O zi bună, prietene!
· Răspunde · 9h · Editat

Parteneri