AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Este sezonul murăturilor. Află secretul pentru a le păstra tari

 

Este sezonul murăturilor! Gogonelele murate sunt excepționale și merg foarte bine atât la mâncărurile din legume cât și la preparatele din carne. Descoperă o reţetă din bunici, care îți va plăcea foarte mult!
Ingrediente
2 kg gogonele verzi sau ușor coapte
3 l apă
3 linguri sare grunjoasă
2 rădăcini hrean
piper boabe
usturoi
frunze de țelină
frunze de vișin
Mod de preparare
Speli gogonelele și le așezi întregi în borcane. Așezi printre ele rădăcinile de hrean curățate și tăiate bucăți, cățeii de usturoi întregi, boabe de piper și frunzele de țelină și cele de vișin. Fierbi apa cu sarea și o torni fierbinte în borcane. Ții până a doua zi și mai completezi cu saramură dacă mai este nevoie. Înfiletezi borcanele și le păstrezi într-un loc răcoros.

Sursa – clickpoftabună.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!