AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Evenimente astrologice MARTIE 2023. Ce uși se închid? Ce uși se deschid? Ce transformări cunoaște sufletul nostru?

 

Începe a treia luna a anului, luna femeii, în care sărbătorim mărțișorul, dar și Ziua Femeii. Din punct de vedere astrologic, luna martie aduce unele dintre cele mai mari și, poate, cele mai importante evenimente ale anului, inclusiv mutarea lui Saturn în Pești și a lui Pluto în Vărsător. Martie este și luna echinocțiului de primavară, precum și luna în care începe noul astrologic.

Planeta Marte își părăsește umbra post-retrogradă și iese din Gemeni, punând capăt unui ciclu cu care lucrăm din august 2022.

Toate aceste mari schimbări monumentale care se desfășoară în martie deschid calea pentru o nouă evoluție a călătoriei noastre sufletești. Ele ne ridică la următorul nivel, deschid noi uși, le închid pe cele vechi. Și ne transformă în noi stări ale ființei.
Martie este o lună puternică și, cu atâtea lucruri care se întâmplă, s-ar putea să ne simțim împrăștiați și slăbiți, dar suntem cu toții împinși înainte într-un fel sau altul.
Indiferent de ceea ce aduce luna, se pare că toți suntem ghidați să urcăm la alt nivel. Să eliminăm lucrurile care nu mai sunt aliniate cu sufletul nostru și să creăm spațiu pentru nou.

Iată care sunt ce evenimente astrologice cheie aduce luna martie 2023!

7-8 martie: Luna plină în Fecioară
Luna plină în Fecioară vine la începutul unei luni energetice incredibil de încărcate. Ea ne oferă o doză de orice medicament este nevoie. Ea poartă o vibrație vindecătoare, ghidându-ne să căutăm elixirul care ne va fi cel mai benefic în acest moment. Acesta este un moment în care îngrijirea de sine este esențială. Cu cât ne arătăm adevărata față și cu cât avem grijă de propriile noastre nevoi, cu atât ne vom mișca mai mult în armonie cu această Lună plină.

De asemenea, putem simți dorința de a curăța dezordinea, de a ne aranja spațiile și de a reflecta mai puternic la persoana care vrem să devenim. Crearea unui spațiu sigur, care să alimenteze creativitatea și productivitatea, este o modalitate puternică de a folosi această energie a Lunii pline. Odată cu mutarea lui Saturn în Pești, la scurt timp după vârful acestei Luni pline, s-ar putea, de asemenea, să ne trezim și să eliberăm acele legături karmice și lecțiile saturniene pentru totdeauna.

7-8 martie: Saturn în Pești
În aceeași perioadă cu Luna plină în Fecioară, Saturn se mută în Pești. Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente cosmice din 2023. Saturn a fost în turneu în Vărsător din decembrie 2020. Dar acum își croiește drum în Pești, unde va rămâne până pe 14 februarie 2026. Saturn este cunoscut drept Lordul Karmei, așa că tranzitul său în jurul zodiacului, tinde să trezească lecții karmice din care trebuie să învățăm, să ne maturizăm și să creștem. Pe măsură ce Saturn se pregătește să lase un semn al zodiacului pentru următorul, acesta lasă întotdeauna o mică recompensă karmică. Așa că ai grijă la asta în zilele premergătoare trecerii sale în Pești! Mutarea lui Saturn în Pești ne va pregăti pentru o nouă călătorie a lecțiilor karmice. Ne putem aștepta să experimentăm teme legate de spiritualitatea noastră, expresia artistică, relația cu granițele și sănătatea mintală.

12 martie: Conjuncție Jupiter-Chiron
Un portal al energiei vindecătoare este deblocat pe măsură ce Jupiter și Chiron se aliniază în Berbec. Această energie vindecătoare poartă un ton de foc, ajutându-ne să împingem înainte și să lăsăm trecutul în urmă. Putem experimenta brusc o trezire de felul acesta sau putem decide în cele din urmă că nu mai dorim să ne ținem de durerile și necazurile din trecut. Nu putem scăpa întotdeauna de durerile noastre, dar sub această energie, s-ar putea să ne predăm în cele din urmă ideii că trebuie să mergem mai departe, onorându-ne durerea și permițându-i să ne ghideze spre un viitor mai luminos. Prezența lui Jupiter ne poate ajuta să ne concentrăm pe ceea ce avem nevoie și să profităm la maximum de circumstanțele noastre, indiferent de traumele sau tragediile trecutului.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro:

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!