Frumoasa și talentata Cezara Dafinescu a împlinit 70 de ani

0 160

 

Cezara Dafinescu a împlinit sâmbătă 70 de ani. Actrița s-a născut pe 4 august 1948, la Sibiu. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1973, la clasa profesorului Moni Ghelerter.
A fost căsătorită cu George Motoi, de care a divorțat, după care s-a căsătorit cu omul de afaceri Gelu Fronea, care a murit într-un accident de motocicletă, în anul 2003.

Frumoasa și talentata actriță a interpretat numeroase roluri pe scena Teatrului Național din București. Redăm câteva: Moartea ultimului golan de Virgil Stoenescu, regia Ion Finteșteanu; Să nu-ți faci prăvălie cu scară de Eugen Barbu, regia Sanda Manu; Doi pe un balansoar de William Gibson, regia George Motoi; Gaițele de Alexandru Kirițescu, regia Horea Popescu; Titanic vals de Tudor Mușatescu, regia Mihai Berechet; Patrihoții după Vasile Alecsandri, regia Mihai Manolescu.

Cezara Dafinescu a jucat și în filme: Brigada Diverse în alertă! ;Războiul independenței; Dumbrava minunată; Cucoana Chirița; Lacrimi de iubire, ….

Mădălina Stoica, AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.