Frumoasa și talentata Cezara Dafinescu a împlinit 70 de ani

 

Cezara Dafinescu a împlinit sâmbătă 70 de ani. Actrița s-a născut pe 4 august 1948, la Sibiu. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1973, la clasa profesorului Moni Ghelerter.
A fost căsătorită cu George Motoi, de care a divorțat, după care s-a căsătorit cu omul de afaceri Gelu Fronea, care a murit într-un accident de motocicletă, în anul 2003.

Frumoasa și talentata actriță a interpretat numeroase roluri pe scena Teatrului Național din București. Redăm câteva: Moartea ultimului golan de Virgil Stoenescu, regia Ion Finteșteanu; Să nu-ți faci prăvălie cu scară de Eugen Barbu, regia Sanda Manu; Doi pe un balansoar de William Gibson, regia George Motoi; Gaițele de Alexandru Kirițescu, regia Horea Popescu; Titanic vals de Tudor Mușatescu, regia Mihai Berechet; Patrihoții după Vasile Alecsandri, regia Mihai Manolescu.

Distribuie prietenilor

Cezara Dafinescu a jucat și în filme: Brigada Diverse în alertă! ;Războiul independenței; Dumbrava minunată; Cucoana Chirița; Lacrimi de iubire, ….

Mădălina Stoica, AMPress