• Home
  • Fapt divers
  • Gest surprinzător al Papei: A sunat în direct la televiziune

Gest surprinzător al Papei: A sunat în direct la televiziune

papa in lesbos 1

Papa Francisc a surprins încă o dată. A intrat în direct prin telefon în timpul unei emisiuni difuzate la televiziunea națională italiană Rai Uno. Jurnaliștii discutau în studio despre ce se va întâmpla în zilele de Paște la Vatican.

– Alo? Bună seara, Lorena! Ce mai faci?
– Papa Francisc! Bun găsit!
– Mi-ai recunoscut vocea?
– Da, da. Am recunoscut vocea, vă mulțumim din suflet pentru această intervenție, dar mai ales pentru tot ce faceți pentru fiecare dintre noi. Pentru cât vă implicați, într-un mod atât de patern, în suferințele noastre.
– Sunt alături de voi.
– Dacă îmi permiteti, Sfinția voastră, cum trăiți aceste clipe? Cum vă simțiți?
– Acum, în aceste momente, mă gândesc la Domnul nostru crucificat și la toate poveștile celor crucificați. Dar și la cele de astăzi, din timpul acestei pandemii. Medici, infirmieri și infirmiere, măicuțe, preoți, morți pe front ca niște soldați. Și-au dat viața din dragoste, rezistenți ca Fecioara Maria sub crucile comunităților lor, din spitale, îngrijind bolnavi. Și astăzi avem crucificați din iubire. La asta mă gândesc în aceste momente. Vă mulțumesc mult și vreau să vă spun că vă iubesc pe toți. Domnul să vă binecuvânteze! Să vă binecuvânteze pe toți!

Credincioșii catolici celebrează Învierea în această noapte.

Sursa – digi24.ro

Parteneri