Harra: Mai vine și ceva semnificativ în România. Sunt îngrijorată de starea generală a oamenilor

 

Clarvăzătoarea Carmen Harra a explicat ce urmează să se întâmple în România. Ea
a declarat că este de “starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”.

“O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele 2 luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici.

Distribuie prietenilor

Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa. Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați.

Dorința mea este să trecem toți peste această încercare și să ieșim la lumină cu bine. Acestea sunt previziunile mele!”, a spus Carmen Harra, pentru ciao.ro, potrivit infoactual.ro.

MAI VINE ȘI CEVA SEMNIFICATIV ÎN ROMÂNIA

“Sper însă că o să înțelegem că mai vine și ceva semnificativ în România, niște schimbări majore care vor perturba la nivel de economie, Guvern, starea generală dar la final va fi spre binele românilor, foarte mulți români se întorc înapoi acasă, România încet-încet se regăsește pe ea și va exista o manifestare puternică în viitorul imediat apropiat că să readucă România în perimetrul internațional. Eu zic că lucrurile se întâmplă pentru binele general, așa că aștept să se lămurească totul și să ajung și eu în România.
Răbdarea e un lucru Dumnezeiesc. Eu sunt pozitivă în schimbările care vin și convinsă că au rostul lor. Sunt, pe undeva, chiar entuziasmată de transformările care urmează, încep să le văd în profunzimea lor, în totalitatea lor”, a completat ea.