Horoscop concediu 2020, pentru fiecare zodie

 

Saturn, guvernatorul timpului, al limitelor şi restricţiilor este retrograd încă din mai şi aşa va rămâne până la finalul lunii septembrie. Această poziţionare va marca toată perioada vacanţelor şi a concediilor. Chiar dacă le aşteptaţi cu nerăbdare, astrele vă îndeamnă la precauţie, în special pe nativii unei zodii.

Berbec
Pentru acest semn e o vară promiţătoare, deoarece se va bucura de călătorii scurte, dar intense. Berbecii vor avea mai multe minivacanţe, dar şi călătorii în interes de serviciu, în care vor combina utilul cu plăcutul.

Distribuie prietenilor

Taur
Pentru aceşti nativi se anunţă o vacanţă anulată. Touşi, în august călătoresc peste hotare, împreună cu familia. Un pelerinaj nu este exclus.

Gemeni
Gemenii sunt norocoşi, nu numai pentru că se vor bucura de concediu, ci şi pentru că vor prinde oferte foarte bune. În plus, weekend-urile sunt ale lor, aşa că va fi o vară pe… drumuri.

Rac
Aceşti nativi sunt pândiţi de mari probleme şi riscuri. Vor avea o experienţă neplăcută acolo unde vor călători şi vor cheltui foarte mulţi bani, în mod nejustificat. E bine să se gândească de multe ori şi să se informeze din mai multe surse atunci când aleg un loc pentru a petrece vacanţa. Prudent şi indicat este să meargă doar câteva zile într-un loc pe care îl cunosc foarte bine.

Leu
Mereu în căutarea plăcerii, Leii nu vor ezita să se aventureze într-o vacanţă destul de costisitoare în această vară, cel mai probabil în străinătate. Chiar dacă vor cheltui mult, se vor relaxa şi îşi vor satisface toate capriciile.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro