• Home
  • Fapt divers
  • HOROSCOP RUNE 2023. Mesajele zeilor prin pietrele magice la început de an!

HOROSCOP RUNE 2023. Mesajele zeilor prin pietrele magice la început de an!

rune 2023 sfatulparintilor.ro Depositphotos 604102698 L 1400x850 1

Runele reprezintă sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi și popoarele germanice tocmai în primul secol. Cuvântul RUNA înseamnă șoaptă sau secret sfânt. Fiecare litera se consideră că poartă un mesaj energetic ce oferă ghidare intuitivă din lumea supranaturală. Sunt 24 de rune în total și fiecare în parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitățile, cu cele 8 direcții și cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolaltă cu puterile și conexiunile lor formează un sistem magic, adevărat centru de forță ce se consideră că aduc mesaje de la zei.
Runele au fost sculptate în lemn, piatră sau os și păstrate într-o pungă de pânză sacră. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cărțile de tarot, prin selectarea runelor în baza intenției și a cererii de mesaj intuitiv.

RUNE 2023 BERBEC
Perth (inversata)

Dacă vrei un sfat, runa Perth inversata ti-l da: reflectarea activă a destinului tău, dorința de a lua în considerare și de a repara imediat totul este puțin probabil să conducă la ceva. Realizează-ți poziția de „atemporalitate” și spune-ți că totul este în ordine. Acest lucru nu va dura pentru totdeauna. Este important să aduci în viața ta puțină incertitudine și să nu te ascunzi în trecutul neproductiv. Acum, când se va naște un nou viitor, te vei bucura de un nou stil de viață. Nu forța acest proces, dar nici nu interfera cu el. Este important să înțelegi acest lucru. În același timp, nu știi ce și cum să gândești și ce să faci în continuare. Nu ai absolut nicio idee. Dar, în ciuda confuziei, acum poți face multe. Uita de trecut și nu te gândi prea mult la rezultatul final al acestor acțiuni. Încearcă să trăiești aici și acum.

RUNE 2023 TAUR
Othila

Situația ta actuală are două laturi. Este posibil să rupi o relație. Este trist, dar merită să o accepți. Ați fost împreună, ați plecat undeva împreună. Dar tu ești menit să fii însoțit atat cat trebuie. Oamenii au modul lor de a iesi din scena. Al doilea aspect al runei este asociat cu proprietatea. Este posibil să câștigi ceva sau să obții moștenire. În acest moment, poti în mod liber și cu un avantaj semnificativ să dispui de proprietatea ta. Dacă vrei un sfat: dă drumul ce ar trebui sa renunti fără atasamente, furie sau resentimente. Încearcă să-ți lași trecutul in urma. În unele situații, fii pregătiți pentru achiziții.

RUNE 2023 GEMENI
Teiwaz (inversata)

Este posibil să experimentezi amărăciune și tristețe din cauza separării de prieteni sau familie. În această situație, pierzi inevitabil energie, experimentezi chinul și este posibil să-i torturezi pe alții. Același lucru se poate spune și când vine vorba de lumea afacerilor. Ceva a mers prost, te enervezi și pierzi puterea. Cu toate acestea, trebuie să înțelegi că pierderea de energie este rezultatul propriilor greșeli sau acțiuni premature. Este timpul să te gândești cât de corect este stilul tău de viață. Este de înțeles că trăiești o perioadă întunecată din viața ta. Tocmai a venit momentul să rezolvi problemele interne și să cauți răspunsuri în tine. Situația exterioară a atins proporții alarmante, doar pentru ca tu să te ocupi de lumea ta interioară.

RUNE 2023 RAC
Wunjo

Fii fericit! Perioada de întuneric din viața ta se termină în sfârșit, un eveniment fericit ți s-a întâmplat sau este pe cale să se întâmple. Viața ta intră în sfârșit în perioada strălucitoare pe care ai așteptat-o ​​atât de mult. Runa Wunjo ar putea indica, de asemenea, că este timpul să privim lumea cu alți ochi. Amintește-ți că toate eforturile tale nu se pierd în zadar, chiar dacă la momentul respectiv poate părea că intențiile și faptele tale bune rămân nerevendicate și nerăsplătite. Tot binele care vine de la tine se va întoarce mai devreme sau mai târziu. Acum este timpul să te bucuri de roadele muncii tale.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri