• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special! Ce aduce NOU senzualul Taur pentru toate zodiile?

Horoscop special! Ce aduce NOU senzualul Taur pentru toate zodiile?

taur zodie

Intrarea in Zodia Taur 2022 reprezinta prima schimbare a Soarelui dupa intrarea in Noul An Astrologic. Cand Soarele intra in Berbec, incepe un nou ciclu, iar acum iese din Berbec pentru a intra in Taur.

Taurul este semn de Pamant, iar totul are legatura cu materialul. Daca percepem Berbecul ca pe inceput, ca pe samanta, Taurul este energia fizica ce inconjoara acea samanta si care o ajuta sa creasca. La nivel spiritual, energia Taurului reprezinta nevoia de securitate, nevoia de a gasi un ritm constant, care sa confere siguranta intr-o lume mereu schimbatoare.

Taurului ii plac ordinea, structura si rutina, de aceea vom imbratisa cu totii acest tip de gandire. Ne vom inconjura de lucruri care sa ne aduca siguranta. Vom fi mai atenti la lumea inconjuratoare pentru a ne asigura ca ne ajuta sa ne dezvoltam.

Iata cum influenteaza Taurul fiecare zodie in parte:

Berbec
Taurul guvernat de Venus poate fi la conducere, insa nu depasi limita cand vine vorba de lux, draga Berbec. Incearca sa economisesti daca vrei sa ai bani de cheltuiala mai tarziu. Ia decizii intelepte cand vine vorba de bani pentru ca vor fi suisuri si coborasuri in ceea ce-i priveste. Nu ti-ar face rau si putina frugalitate, dar nu exagera. Nota de plata va veni mai tarziu.

Taur
Acum este timpul tau, draga Taur. Urmeaza un pas important, iti apar scantei in ochi. Foloseste-te de sarmul tau pentru a reusi. Reflectoarele sunt pe tine luna aceasta. Bucura-te! Vei inflori in luna mai, asemeni florilor cu miros imbatator.

Gemeni
Esti in plin proces de dezvoltare spirituala, draga Geaman. Totul depinde de tine, pentru ca ai obiceiul de a fi cu capul in nori. Incearca sa profiti de latura practica a Tarului pentru a fi mai ancorat in ceea ce faci. Ia in calcul sa faci meditatie sau sa faci yoga pentru a-ti creste capacitatea de concentrare si pentru a te ridica spiritual. Concentreaza-te pe ingrijirea de sine, atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Rac
Viata n-a fost prea blanda cu tine in ultima vreme, draga Rac. Dar, asa cum zice o vorba din batrani, Soarele va rasari si pe strada ta. Acum este momentul. Iesi in lume, distreaza-te cu prietenii, cu colegii. Sarbatoreste mai mult. Orice, nu trebuie sa ai un motiv anume. Sarbatoreste viata, sarbatoreste-te pe tine. Spune DA mai des si vei gasi acele lucruri care sa aduca putina exuberanta in viata ta.

Leu
Zodia Taurului aduce aceeasi agitatie de pana acum in sectorul cariera, draga Leu. Fii sigur ca, in ciuda tuturor lucrurilor care s-au petrecut – nu vei pierde niciun moment care sa te aduca si mai aproape de indeplinirea telurilor tale. Pregateste-te sa fii in lumina reflectoarelor. Nu ca ti-ar fi fost straine pana acum! Se anunta o primavara de foc.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri