• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special: Cele mai negre secrete ale zodiilor scoase la lumină de eclipsa de Luna plină în Scorpion din 5 mai

Horoscop special: Cele mai negre secrete ale zodiilor scoase la lumină de eclipsa de Luna plină în Scorpion din 5 mai

eclipsa totala luna 1

Între Mercur retrograd și eclipsa de soare hibridă de luna trecută, primăvara a fost deja plină de schimbări, dar încă nu se întrevede un sfârșit. De fapt, intensitatea abia a început. Pe măsură ce viitoarea eclipsă de Lună se va desfășura în Scorpion, temerile pe care ai încercat să le ferești din vedere vor fi în centrul atenției. Dar nu lăsa horoscopul să te țină pe loc. În schimb, ia în considerare modul în care eclipsa de Lună din Mai 2023 îți va afecta semnul pentru a fi o oportunitate de a fi eliberat de grijile care te-au ținut blocat.

Iată ce secrete scoate la lumină eclipsa de Lună plină florală din 5 mai 2023:

Berbec (21 Martie-19 Aprilie)
În această lună, eclipsa de Lună plină în Scorpion aruncă lumină asupra temerilor și a dezavantajelor pe care le ascunzi în jurul acceptării sprijinului și asistenței altora. Ca semn independent al zodiacului, nu-ți permiți întotdeauna să te bazezi pe cei dragi, dar această eclipsă este o oportunitate de a elibera nevoia de a-ți exercita întotdeauna autosuficiența. Acceptă ajutorul care ți se oferă acum, Berbec. Nu te face mai puțin capabil să ai grijă de tine.

Taur (20 Aprilie-20 Mai)
Pe 5 Mai, eclipsa de Lună plină în Scorpion îți va lumina relațiile și parteneriatele romantice. Acesta este un moment pentru a-ți elibera nevoia de control când vine vorba de conexiunile tale, dragă Taur, pentru că în cele din urmă s-ar putea să te împiedice să experimentezi aceste legături la maxim. Acum este momentul să ai încredere că oamenii din viața ta sunt aici pentru a rămâne și, dacă simți că nu sunt de încredere, ar putea fi timpul să o termini. În general, această eclipsă este o oportunitate de a îndepărta orice anxietate sau îngrijorare în legătură cu relațiile pentru a vedea ce (sau cine) rămâne până la urmă.

Gemeni (21 Mai-21 Iunie)
Pe măsură ce eclipsa din Scorpion se desfășoară, vei fi încurajat să eliberezi orice obiceiuri sau practici învechite din viața de zi cu zi care nu sunt aliniate cu confortul și satisfacția ta maximă. Acest lucru ar putea determina o schimbare a dietei, a rutinei de dimineață sau a modului de abordare a productivității. Este un moment pentru tine să te gândești la modul în care poți exercita prea multă limitare, aici, dragă Gemeni. Nu trebuie să îți dorești să te atașezi excesiv de ritualuri care îți limitează sau împiedică creșterea.

Rac (22 Iunie-22 Iulie)
Pe 5 Mai, eclipsa de Lună din Scorpion va aduce nevoia de a elibera orice temeri sau dezavantaje din jurul exprimării creative sau sexuale. Ca semn de apă, această eclipsă nu va fi prea intensă din punct de vedere emoțional pentru a putea fi gestionată de tine, dar te va îndemna să te gândești la modul în care te-ai împiedicat să experimentezi profunzimea acțiunilor de căutare a plăcerii tale. Meriți să te distrezi, Rac. Nu te simți că trebuie să te privezi de lucrurile care îți plac.

Leu (23 Iulie-22 August)
În această lună, ți se va cere să eliberezi orice temeri sau emoții expirate din casa ta și din viața de familie, Leu. Deși acesta este un domeniu în care îți place să exerciți mult control, există o idee, o emoție sau o mentalitate care a făcut mai mult rău decât bine. Fie că este vorba despre o ranchiună față de un membru al familiei sau pur și simplu este timpul să-ți faci bagajele și să te muți, această eclipsă este o oportunitate pentru tine de a te elibera de limitele pe care le-ai fi pus asupra ta din cauza fricii.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri