• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special: LUNA NOUĂ în TAUR, 23 aprilie 2020. Cum te afectează

Horoscop special: LUNA NOUĂ în TAUR, 23 aprilie 2020. Cum te afectează

nopti cu luna 1

In noaptea de 22 spre 23 aprilie 2020 avem Luna Noua de aprilie ce are loc in zodia Taur, fiind singura Luna Noua in Taur a acestui an. Luna Noua este in conjunctie cu rebelul si imprevizibilul Uranus, planeta libertatii si eliberarii, aflata in Taur pana in 2026.
Lunile Noi sunt intotdeauna cele care seteaza energia de nou inceput si sub care plantam semintele pentru ce va urma.

Ce aduce zodiei tale Luna Noua in Taur din 23 aprilie 2020?

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Banii vorbesc, Luna Noua in Taur e in sectorul tau de bani deci e un bun moment sa pui semintele acele pe care le vrei crescute ca sa iti creasca veniturile. Nu e vreme de solutii de mijloc si superficiale. Fa ce stii si poti ca sa iti monetizezi resursele, sa iti folosesti talentele. Scapa de tot ce te ingreuneaza fara sa oferi ceva in schimb, fie ca e vorba de cheltuieli, de kilograme in plus sau de o relatie care nu mai functioneaza pentru tine. Gaseste calea de mijloc in caz ca sunt unele dificultati legale sau internationale insa tine cont ca acum este o buna oportunitate ce e unica tot anul pentru a pune semintele pentru viitoarele castiguri sau pentru viitoarea cariera pe care o vrei.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Este momentul tau pentru un bun start de viata pentru ca Luna Noua e in zodia ta si e doar o data pe an. E ocazia ta ca tu sa iti modelezi viata, nu altcineva. Deci ce iti doreste inimioara ? Unde ai dori sa ajungi ? Pune-ti toate energiile in dorinte, in scopuri, in proiecte. Poti si sa incepi o noua rutina de sanatate si miscare, sa iti aranjezi lookul intr-un mod nou, sa cumperi haine noi si sa te ocupi de imaginea de sine intr-un mod nou. Daca alti oameni pot fi cam dificili acum, pentru tine nu e un stres ca oricum toate atuurile sunt in mainile tale. Deci mergi inainte, asuma-te si modeleaza-ti viata. Daca nu acum, atunci cand?

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Taurul e zodia dinaintea zodiei tale deci inainte ca Luna Noua sa ajunga si la tine, tu ai de dat drumul acum unor preocupari de ego si sa lasi Universul sa te ia in grija sa. Trebuie sa fie un act de abandon in forta universala care are cadouri pentru tine dar pe care le vei accesa daca te dai la o parte din calea ta si il lasi pe Dumnezeu sa isi faca lucrarea… Este o buna ocazie sa iti mai simplifici viata, sa te eliberezi de poveri mentale ca sa fii mai prezent pentru a-ti hrani spiritul. Experimenteaza tot acum sa primesti fara ca neaparat sa dai – doar asa poti trezi abundenta universala din tine. Daca e cineva ce te forteaza sa faci compromisuri, tot e important sa ai incredere in legile abundentei universale care au grija de nevoile tale cat timp le permiti.

RAC (21 iunie – 22 iulie)
Luna Noua in Taur iti trezeste resurse bogate pe care le ai prin prieteni, grupuri si cercuri sociale de care apartii, deci oamenii cu care imparti aceasta viata. Fertilizeaza solul social pe care stai ca sa aduni roade frumoase. Cu alte cuvinte, ai oportunitatea excelenta sa iti consolidezi prieteniile si sa faci ceva minunat din relatiile tale. Tot acum da substanta viselor si aspiratiilor ca sa incepi deja sa faci pasi concreti intr-acolo. Tu esti foarte popular acum si poti face multe ca sa iti hranesti conexiunile chiar si in fata unei competitii puternice sau a unui partener dificil. Daca exista vreo posibila tensiune, ea vine din zona muncii. Daca ai presiune acolo, foloseste ocazia sa te uiti cu optimism spre viitor indiferent cate insecuritati par a te afecta.

LEU (23 iulie – 23 august)
Aceasta Luna Noua iti deschide usi profesionale frumoase, deci poti sa pui seminte in directia carierei si a onorurilor ce te asteapta. Este ocazia pentru un nou start in job, sa iti pui banii acolo unde se duce energia ta si de unde iei de mancare. Este timpul sa faci ceva mai mult pentru locul tau in lume, pentru scopurile pe care vrei sa le ai. poate ca inima are unele rezerve sau ai si tu neincrederile tale, care sunr rare pentru un Leu, dar sa ai curajul sa abordezi acele indoieli, sa lasi deoparte insecuritatile si sa folosesti energiile puternice ale momentului pentru a indrepta vaporul unde vrei sa ajunga. Daca reusesti, vei fi incantat de directia pe care o vei vedea pentru intregul an.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri