• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special: Războinicul Marte intră în Balanță. Beneficii și atenționări pentru zodii!

Horoscop special: Războinicul Marte intră în Balanță. Beneficii și atenționări pentru zodii!

horoscop marte

Pregateste-te pentru o noua portie din energia ofensiva a lui Marte dar ambalata in stilul fermecator al Balantei, intre 14 septembrie si 30 octombrie 2021! Marte, planeta actiunii, impulsului, energiei, sexualitatii, ajunge in fiecare zodie o data la doi ani.

Cu Marte in Balanta nu lupti doar pentru drepturile tale, ci si pentru ale altora.

Cu Marte in Balanta alegi tipul corect de lupta. Acea batalie pentru ceva in care crezi, pentru cineva pe care il consideri nedraptatit sub orice forma. De asemenea, perioada aceasta este excelenta pentru a rezolva blocajele din relatii. Marte va oferi impulsul pentru a face ceea ce trebuie in acest sens. Iar Balanta se va asigura ca esti si echlibrat, rezonabil si diplomat.

Marte este planeta asociata cu energia, puterea, agresivitatea, impulsurile, actiunile si guverneaza competitiile, razboaiele si activitatile fizice. Marte este planeta lui “a face”.
In Balanta, Marte ne va alimenta si energiza relatiile.

Marte in Balanta 2021 pentru: Berbec
Marte in Balanta te scoate in afara ta, draga Berbec, si te baga in directa implicare cu alti oameni. Fii pregatit sa devii foarte implicat intr-o prietenie, relatie sau parteneriat de afaceri. Partenerul tau poate avea nevoie de mai multa atentie de la tine sau, daca esti singur, vei pune multa energie ca sa ajungi la cineva. Marte este planeta ta coordonatoare este in afara elementului sau in Balanta. Te poti simti cu mai putina putere ofensiva decat de obicei si poti vedea ca altii au mai multa control asupra situatiilor decat ai dori tu. Nu exista nicio relatie fara compromisuri… Mai castiga si altii din cand in cand !

Marte in Balanta 2021 pentru: Taur
Sase saptamani cu munca sustinuta si disciplina te asteapta, draga Taur ! Marte in Balanta inseamna prezenta sa in sectorul tau de munca cu abilitati, rutina si proiecte ce presupun perseverenta si practica zilnica. Intri intr-o faza foarte productiva in care poti realiza multe si sustine si munca suplimentara. Intrucat te simti asa de militant, este si o perioada buna sa iti vindeci probleme de sanatate prin dieta si sport. Evita certurile la munca si focuseaza-te pe programul tau zinc. Specialistii spun ca e nevoie de 21 zile pentru a impregna in creier un nou obicei de viata iar tu ai timp pana in 30 octombrie ca sa iti creezi obiceiuri sanatoase noi !

Marte in Balanta 2021 pentru: Gemeni
Balanta este o zodie prietena cu tine, draga Gemeni, deci Marte in Balanta pana pe 30 octombrie este o veste buna ! Mai intai, se intampla in sectorul tau de iubire, distractie si fericire si este greu de crezut ca vei face ceva care sa te faca nefericit. Nu vei face lucruri doar pentru ca “trebuie” sau “ar trebui sa” ci pentru ca inima ta este implicata, caz in care vei fi ca o racheta. Este un timp fantastic sa traiesti iubirea si romantismul, sa te bucuri de hobbyurile tale preferate, sa te distrezi din plin dorind sa faci un copil sau punandu-ti toata energia intr-un proiect personal creativ.

Marte in Balanta 2021 pentru: Rac
Casa, dulce casa, draga Rac si nu e casa mai dulce ca cea a unui Rac ! Vai de racul care si-a pierdut carapacea sau nu mai este fericit in ea. Marte in Balanta te ajuta sa iti aduni toate energiile si sa aduci imbunatatiri in acest domeniu. Fie ca doresti sa cumperi sau sa vinzi, sa te muti, sa redecorezi, sa faci o extensie sau modificari unde locuiesti, acum vei avea motivatia dorita ca sa te implici cu adevarat. Marte in Balanta poate aduce si mai multe discutii si dezbateri intre membrii familiei pana pe 30 octombrie.

Marte in Balanta 2021 pentru: Leu
Esti ca o albina foarte vrednica, draga Leu, si este foarte posibil sa ai mai multe farfurii invartite de tine in acelasi timp sub acest tranzit. Este mai mult despre cantitate decat despre calitate pentru tine cu Marte in Balanta. Comunicatiile si calatoriile scurte pentru a te intalni cu lume iti vor manca mult timp. Focuseaza-te sa iti faci noi contacte si sa iti expandezi influenta. In viata personala, un vecin sexy sau un coleg de munca sau de curs poate sa apara sau pot fi si oarecari discutii cu o ruda, var, frate.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri