Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 02 – 08 noiembrie

 Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 02 – 08 noiembrie 2019 Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, efort fizic, muncă intensă, solicitantă, concentrare pe sarcinile de serviciu care produc, deseori, o stare de spirit precară: oboseală, epuizare, stres, de unde și nevoia continuă de „a-și face curaj” pentru a duce treburile la bun sfârșit. Încordare în relațiile profesionale, efort de a se ține departe de conflicte.

Vineri, 01 noiembrie 2019, 12:00 Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și va colora, în chip plăcut, sectorul vieții afective. Până spre 26 noiembrie, nativii vor avea parte de stări sufletești armonioase, se vor liniști și își vor (re)găsi calmul interior. Perioadă profitabilă pentru a se „repara” relațiile „defectate” dintre părinți și copii ori dintre cei care se iubesc; împăcări spectaculoase. Profit, câștig, beneficiu (de imagine, de notorietate) în cazul celor care evoluează în plan artistic. Nota generală privește în principal oportunitățile și secundar capacitatea lor interpretativă.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, relațiile parteneriale pot sta sub semnul unor surprize care introduc interdicții, refuzuri, constrângeri, piedici care angajează persoana nativului, funcția și imaginea lui, familia din care provine, relațiile parteneriale, dușmăniile sau căsnicia. Leii nu trebuie ia decizii definitive oricât de provocatoare și enervante sau (aparent) periculoase s-ar arăta împrejurările defavorabile lor.

Distribuie prietenilor

Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, trăiri intense, reacții emoționale față de vorbe, fapte, atitudini, întâmplări care pun în prim-planul atenției lor statutul unui posibil/viitor câștig ori al drepturilor lor legitime asupra unui patrimoniu (sumă de bani) pentru care se află în litigiu cu alți pretendenți. Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, cei tineri vor trăi intens dorința de a se afirma în viața publică și de a face salturi spectaculoase în plan profesional. Urania Horoscop

Citeşte întreaga ştire: Libertatea  Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 02 – 08 noiembrie 2019