Horoscopul acestui weekend, sub influențe astrale majore

horoscop weekend

Iata horoscopul de weekend 21-23 octombrie 2022 scaldat de influente astrale majore. Saptamana a inceput intens si se incheie la fel. Conjunctia Soare-Venus ne invita sa ne aruncam in tot ceea ce promite distractie si varietate. Suntem aproape dependenti de placere si stim exact cum sa aratam latura noastra cea mai buna altor oameni. Suntem foarte apreciati si suntem atragatori pentru ceilalti. Flirteaza cu placere. Pur si simplu pentru ca se simte atât de bine si se potriveste cu starea de spirit de weekend.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Un weekend plin de activitati, si vesele si distractive, dar atentie si la cele riscante ce iti solicita atentia deplina. Nu lasa stresul sa te copleseasca. Mai bine ridica-te deasupra oricaror batalii interne ce te fac anxios sau speriat. Inconjoara-te cu oameni pozitivi si cu vointa care iti stiu valoarea si vor sa fie cot la cot cu tine. Schimbarile vor urma un curs pozitiv si tu simti asta in adancul inimii. Ai incredere ca viata este pe cale sa iti dea bucurii dupa munca ultimelor luni. Fa-ti timp suficient sa te odihnesti si te vei misca cu flexibilitate si usurinta prin fiecare zi.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
In weekend, vei ajunge la solutii mult mai pline de tact la situatiile de pe rol, constient de obiectivele tale si de oamenii de care ai nevoie. Unele probleme vor fi lasate in urma si vor veni surprize ca urmare a unor vechi alegeri facute in acord cu inima. Stiind ca ai facut alegerile potrivite, iti va fi mai usor sa respiri din tot sufletul si sa mergi mai departe cu curentul vietii. Stai departe de masele mari de oameni si de toti care sunt neclari in intentiile lor. Trebuie sa te focusezi pe ce ti se pare tie si doar tie important. Nu ai nevoie de oameni sa te distraga la tot pasul.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Un weekend plin de imputernicire in care iti dai seama ca, desi ai in jur oameni care vin cu idei si solutii interesante, tu consideri ca pasiunea lor te inspira si mergi mai departe cu propria ta inspiratie. Poti face chiar multe daca iei in calcul oricare idei pe care le ai si pe care altii le pot considera ciudate, inacceptabile si irelevante. Numai un nativ din Gemeni poate crea un imperiu in mintea sa si poate crea un univers al viitorului, in timp ce altii sa nu il inteleaga si sustine. Fii mandru de ce ai realizat, de ce creezi si nu te indoi de puterea ta nici macar o secunda.

RAC (22 iunie – 23 iulie)
Un weekend foarte important ca sa iti refaci energia. Chiar a sosit timpul sa te debarasezi si sa depasesti acele energii ce te-au tras in jos in ultimul timp. Nu are sens sa ramai blocat cand tu stii unde trebuie sa te duci si ce ai de facut ca sa ajungi unde ti-ai propus. Poate crezi ca satisfactia ta e prea indepartata, dar asta nu inseamna ca nu poate veni imediat dupa primul colt daca esti pe drumul bun. Ai incredere in Univers, in scopul tau aici pe lume, imaginandu-ti o mare retea de energie ce ne conecteaza pe toti in unitate. Esti una cu restul omenirii si ai nevoie sa dai putere intregului sistem ce te inconjoara, pentru ca asa vei gasi puterea din tine.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri