Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat horoscopul banilor pentru anul 2021. După un an dificil, urmează multe schimbări.

Anul 2021 vine cu o mulțime de oportunități pentru toate zodiile, așa că fiecare trebuie să profite din plin de tot ce îi iese în cale.

Anul 2021 este un an universal 5, ceea ce înseamnă că pleci de la restricții la expansiune, la libertate de exprimare la bucurie, la veselie. Este un an în care sufletul devine mai vesel și vine cu o încărcătură benefică pentru toate zodiile. 2-3 zodii au parte de un an ceva mai încărcat din punct de vedere financiar, mai ieșit din comun.

Berbec
Au o mulţime de momente super-benefice, dar asta nu înseamnă că vor fi permanente. Sunt axate pe anumite perioade de timp. Situaţia financiară e prosperă, banii vin mult mai uşor la ei, dar cum sunt şi cheltuitori, asta nu înseamnă că îi şi ţin prea mult în portofel. Banii sunt făcuţi pentru a fi cheltuiţi.

Taur
Taurii, care au fost mai restrictivi şi ţinuţi din scurt, anul viitor vor să călătorească, să cheltuiască acei bani pe care, anul acesta, nu au avut pe ce să îi dea. Anul 2021 este an de bunăstare şi culegerea roadelor pentru că este un an în care începem să culegem din cei patru ani anteriori, în funcţie de ce a făcut fiecare. Multe ocazii, ştiu să îşi pregătească bucuriile, au şi forţa financiară. Anul 2021 pentru Tauri este un an de relaxare şi de cheltuit şi vor avea grijă să compenseze.

Gemeni
Gemenii trebuie să fie un pic restrictivi pentru că tendinţa lor de a risipi banii în neştire este fantastică. Dau banii pe toate nimicurile şi pe lucruri inutile şi atunci îşi dau seama că, practic, nu le-a adus niciun beneficiu. Vor trebui să facă şi vor face o schimbare de job. Ocazia de a primi bani în plus se va materializa prin schimbarea locului de muncă. Cereţi de la Univers şi vi se va da.

Rac
Racul va avea bani în buzunar, dar sub varianta că vor fi ajutaţi de Jupiter care va oferi nişte posibilităţi fantastice. Dar, Jupiter este planeta sau zeul care vine pentru toţi curajoşii şi îi recompensează. Racii care au fost agitaţi în anul 2020, vor fi mai temperaţi, mai liniştiţi, îşi găsesc şi liniştea şi echilibrul şi nu se vor văita de bănuţi pentru că banii vor veni tot prin munca asiduă pe care reuşesc să o facă.

Leu
Marele benefic Jupiter se instalează în Leu, exact pe casa banilor. Şi bani veniţi din exterior, din varii ocupaţii, poate să îşi găsească un alt job sau chiar un hobby care poate fi transformat într-o afacere. Tendinţa va fi totuşi de echilibru pentru că Leul cheltuieşte la greu. Hotărârile pe care le luaţi în anul 2021, privitoare la bani şi la modul de a avea bani, se materializează pe parcursul a şapte ani. Dacă a venit oportunitatea, profitaţi! Nu fiţi leneşi.

Continuarea pe kfetele.ro

Parteneri