Horoscopul iernii. Cum se încheie anul și ce surprize vin în 2021

Horoscopul iernii 2020 începe cu o eclipsă de Soare care poate fi o adevărată provocare, dar Revelionul va veni cu o Lună plină în zodia Racului și ne ajută să încheiem anul cu sentimente mai bune. Pentru anul 2021 trebuie să ne pregătim cu forțe proaspete!

Berbecul, sub tensiune din cauza eclipsei din decembrie
Horoscopul iernii 2020 va sta sub semnul unei eclipse de Soare care poate aduce tot felul de vești, de la surprize frumoase și binemeritate, până la pierderi la care nu te aștepți. Trebuie să fii pregătită pentru o atmosferă tensionată în luna decembrie care poate fi mai puțin prietenoasă. În schimb, lunile ianuarie și februarie îţi pot aduce bucurii în familie şi în viaţa de cuplu. Din data de 6 ianuarie, Marte părăsește zodia ta și se mută în semnul Taurului, tranzit care va fi de bun augur. Acest lucru înseamnă că ori de câte ori începi un proiect nou sau încerci să faci o schimbare, vei avea mai mult succes.

Taurul, precaut în cea de a doua parte a sezonului
Decembrie poate fi cea mai bună perioadă să găseşti mai multe șanse pentru împlinirea visurilor tale. Iar succesul începe să se arate după data de 15 decembrie, când Venus va fi generoasă cu zodia ta. În primul rând, îţi poate oferi şansa de a câştiga mai mult, fie bani, fie anumite avantaje care îţi vor fi absolut necesare la serviciu. În al doilea rând, viaţa de familie este protejată şi problemele pe care le aveai în trecut se rezolvă de la sine. Din ianuarie, pot apărea însă și vești mai puțin bune, deoarece zodia ta va fi vizitată de Marte, iar influența lui este întotdeauna contradictorie.

Gemenii, sub influența schimbărilor în luna decembrie
Eclipsa de Lună din data de 30 noiembrie își întinde influența în prima jumătate a lunii decembrie și trebuie să te pregăteşti financiar pentru momente mai dificile la începutul iernii. Până la zilele mai liniștite din preajma Crăciunului, te vei confrunta cu diverse obstacole, dacă nu ai o rezervă de bani la dispoziţie. Este posibil să fii nevoită să te împrumuţi, dar ar fi bine să apelezi la prieteni. Un credit la bancă ar putea fi prea costisitor în aceste vremuri. De la jumătatea lunii ianuarie, situaţia financiară începe să se schimbe treptat. Ianuarie poate fi cea mai bună perioadă să recuperezi banii cheltuiți, arată horoscopul iernii 2020.

Racul, o zodie favorizată în iarna acestui an
Evenimentele de la începutul lunii decembrie, întâlnirile din familie şi noutăţile de la serviciu te pregătesc pentru o perioadă plină de schimbări. Vei fi mai optimistă, ți se oferă diverse şanse să îţi îmbunătăţeşti traiul de zi cu zi, iar astrele par să fie generoase din punct de vedere financiar. Dacă eşti şomeră şi îţi cauţi un loc de muncă, Mercur te va ajuta să găseşti câteva oferte. Conjunctura astrală norocoasă va culmina cu Luna plină din 29 decembrie, care aduce schimbări benefice pe termen lung. Ianuarie este o lună cu multă muncă, dar cu pace și liniște în familie, iar februarie poate aduce câștiguri consistente, în ultimele zile.

Leul, o zodie tensionată în luna decembrie
Decembrie poate fi o perioadă mai tensionată, cu provocări și la serviciu, și în viața de zi cu zi. După eclipsa de Lună din 30 noiembrie, iarna poate începe cu o veste mai puţin bună. Dar trebuie să te pregătești pentru eclipsa de Soare din 14 decembrie care va schimba unele lucruri importante din viața ta. Este posibil ca unele dintre dorinţele intime să nu poată fi împlinite deocamdată, în schimb îţi va merge mai bine din punct de vedere financiar. Poate că anul 2020 nu se va încheia așa cum îți doreai, dar astrele vor fi mai generoase din ianuarie, când începi să pui bani deoparte.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro