• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul lunii aprilie. Astrele ne pun răbdarea la încercare

Horoscopul lunii aprilie. Astrele ne pun răbdarea la încercare

primavara horoscop

Luna aprilie începe cu trecerea lui Mercur în Taurul încăpățânat pe 3 aprilie. Așteaptă-te să te simți mai sensibil, mai întemeiat și mai rezistent mental. Tensiunile vor crește pe 6 aprilie, deoarece luna plină din Balanță te va îndeamnă să iti rezolvi neînțelegerile aprinse pentru a recăpăta pacea interioară. Să te înțelegi cu ceilalți va cere să te afirmi calm, fără a le declanșa nesiguranța. Venus mătură prin Gemeni- fluturele social pe 11 aprilie, energizându-ți cercul social și intalnirile tale.

Marcheaza-ti calendarul pentru 20 aprilie, când Soarele va naviga prin Taur, generând energie hotărâtă și muncitoare. Acest sezon te încurajează să perseverezi prin provocări și să menții ritualuri consecvente de îngrijire de sine ca un act de iubire de sine. În aceeași zi, eclipsa electrică de soare din Berbec aduce un nou început dramatic, în care îți vei da seama că ești conștient de persoana ta și într-o poziție mai bună decât ai fost luna trecută. Retrogradul serios al lui Mercur în Taur începe pe 21 aprilie. Această energie frustrantă iti va testa răbdarea și iti va aminti să ai întotdeauna un plan de rezervă.

Berbec (21 martie-19 aprilie)
Drama în relațiile tale cele mai apropiate iti va testa capacitatea de a-ti păstra calmul și de a nu lua lucrurile atât de personal. Păstrează pacea cu cei dragi facand compromisuri și rezistând instinctului tău de a te angaja în certuri. Această scurtă distragere a atenției nu te va împiedica să atingi obiective și ambiții personale uriașe, deoarece eclipsa de soare iti va magnetiza zodia. Continui să lucrezi asupra ta, să iti construiesti puterea interioară și să te arunci spre visele pe care le ai.

Taur (20 aprilie-20 mai)
În această lună, Taur, trebuie să-ți înfrunți provocările la un nivel mai inalt și să rămâi la faptele problemei. Fii un jucător de echipă – mai ales în circumstanțe legate de muncă – și ai încredere că nu trebuie să preiei controlul pentru a rezolva orice situație. Odată ce sezonul tău începe pe 20 aprilie, reflectă asupra modului în care atitudinea și valorile tale s-au schimbat în ultimul an. Pe măsură ce interesele tale evoluează, la fel va evolua și calea pe care o parcurgi în viață. Încearca să nu rezisti acestei redirecționări.

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Rămâi la planurile tale, Gemeni, chiar dacă se pare că ești departe de a-ți îndeplini obiectivele și visele. Determinarea ta mentală de a trece peste obstacole va da roade în curând, ceea ce va duce la îndeplinire a dorințelor tale. În loc să sari la următoarea ta ambiție, fă-ți timp pentru a te odihni, a-ți restabili energia și a reflecta la această călătorie intensă. Începând cu creșterea sezonului Taur pe 20 aprilie, vei fi mai concentrat pe îngrijirea sănătății tale mintale.

Rac (21 iunie-22 iulie)
Rac, cel mai bine este să te bazezi pe fapte și dovezi în loc de ceea ce ai văzut și auzit pe rețelele sociale. Ia-ți propriile decizii și ai încredere în instinctele tale, în loc să crezi orbește ceea ce îți spun alții. Munca grea pe care ai depus-o în cariera ta se va manifesta încet în promovări și recunoaștere. Cu toate acestea, Mercur retrograd pe 21 aprilie te va face să reconsideri încotro te îndrepti și dacă ai prietenii și mentorii potriviți în jurul tau pentru a-ti susține creșterea.

Leu (23 iulie-22 august)
Luna aceasta, îmbrățișează timpul petrecut în legătură cu prietenii vechi și noi. Fiecare angajament social este o oportunitate de creare a rețelei; ai putea face o conexiune valoroasă printr-un prieten comun, așa că fii fermecător cu toți cei pe care îi întâlnești și pune-le oamenilor întrebări despre ei înșiși. Tensiunile pot crește în timpul eclipsei de soare din 20 aprilie. Fii mediatorul în loc să iei parte în timpul conversațiilor aprinse și foloseste-ti logica echilibrată pentru a aduce lumină asupra adevărului.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri