Horoscopul lunii APRILIE. Mesaj important pentru fiecare zodie!

Aprilie este o luna de la care te poti astepta la multe evenimente din pricina intensitatii astrale puternice asa cum numai planetele retrograde pot genera. Ce ne aduce aceasta luna?

Iata mesajul lunii APRILIE 2019 pentru fiecare zodie :

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbecule, aceasta luna iti favorizeaza viata profesionala si nu in mod deosebit pe cea personala. Asta poate sa insemne ca vei fi mult mai preocupat de aspecte ce tin de serviciu si ele vor fi cele mai importante pentru tine. Totusi, nu e deloc ceva rau pentru ca orice succes profesional va avea efect pozitiv asupra starii de spirit din familia ta sau viata ta personala, aducand bucurie.
Problemele sau subiectele de interes ale altora vor fi importante pentru tine. Simti nevoia sa ai sustinerea lor ca sa iti atingi propriile scopuri, drept pentru care si tu vei fi prezent in ce se intampla in viata lor. Nu este o luna in care sa ti se recomande miscari independente sau sa te dai in spectacol. Ai nevoie sa faci compromisuri si sa accepti un consens mai larg decat interesul tau personal.
Mai mult, trebuie chiar sa fii foarte atent cu temperamentul tau vulcanic, deci sa iti restrictionezi orice izbucnire agresiva. Fii mai retinut. Cu toate acestea, comunicarea iti este facilitata in aceasta luna, deci poti discuta despre subiecte importante sau sa rezolvi dispute si probleme. Poti fi eliberat de subiecte sau oameni care iti iau din energie.
De-a lungul lunii, exista o tendinta spre romantism si traire, desi nu este dominanta perioadei, si este o vreme buna pentru calatorii cu scop educational sau spiritual.

Distribuie prietenilor

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Draga Taurule, in aceasta luna focusul tau este in principal pe treburile tale profesionale care eclipseaza aspectele personale sau de familie. Vor avea loc dezvoltari pe care nu vei avea cum sa le influentezi sau controlezi. Poti sa iti atingi obiectivele cu ajutorul celor din jurul tau si bazandu-te pe bunul tau simt. Oamenii care te inconjoara, in special cei pe care ii iubesti si la care tii, vor fi prima ta prioritate.
Aspiratiile personale vor trece pe locul doi. In aprilie trebuie sa fii flexibil in loc sa mentii o abordare rigida si sa o tii pe a ta. Fa compromisuri in varii situatii daca vrei sa mentii echilibrul si o stare de spirit pozitiva. Vei primi oportunitati sa calatoresti si peste hotare, sa te dezvolti la nivel educational dar si sa iti cresti gradul de constiinta spirituala. Fii foarte atent pe durata Lunii pline albastre.
Ai grija sa iti controlezi spontaneitatea si sa gestionezi fiecare dificultate cu o minte limpede. Vei avea relatii echilibrate cu altii si cu tine insuti, deci este un timp potrivit sa imbunatatesti conditiile din colaborarile existente.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Draga Gemeni, aceasta luna iti favorizeaza planul profesional mai mult decat pe cel personal. Cariera si jobul tau pot primi o crestere importanta. Din acest motiv vei fi mai interesat de toate aspectele ce tin de munca ta decat cele ce tin de iubire sau finante.
Ti se recomanda sa te focusezi totusi ceva mai mult pe oamenii din jurul tau, pe nevoile lor si pe cum sa ii ajuti sa le implineasca. Ambitiile tale ar trebui lasate deoparte o vreme, pentru ca setarile planetare nu ofera contextul sa iti implinesti totul acum. Lasa lucrurile sa curga normal, fara sa pui presiune si accepta orice rezultat. Sustinerea cercului social te va ajuta sa iti implinesti obiectivele.
Pe la inceputul lunii, asigura-te ca esti rezervat si mentii controlul reactiilor si trairilor tale. Eventual, vei fi in stare sa creezi armonie in lumea ta emotionala si in relatiile cu cei din jur. In termeni de sanatate, vei fi in conditii foarte bune. Tu stii ce este bine pentru tine si cum sa ai grija de tine si sa te mentii in forma buna.

RAC (22 iunie – 23 iulie)
Draga Rac, setarile planetare te imping sa ai de rezolvat atat aspecte ce tin de afaceri si munca dar si pe cele de casa si familie. Vei fi nevoit sa iti imparti timpul si atentia intre cele doua si asa este si normal. Initiativa personala si actiuni importante vor seta terenul potrivit pentru o cooperaresi o atmosfera de buna intelegere.
Trebuie sa te adaptezi la situatii si sa faci compromisurile necesare daca vrei sa obtii ceea ce ti-ai propus. Oamenii din jur sunt importanti si cooperarea lor fac ca lucrurile sa fie posibile. Forte variate te trag in directii diferite, facand sa iti fie mai dificil sa mentii balanta intre diverse solicitari. Totusi, Universul iti va aduce energia sa pozitiva.
Asigura-te ca faci tot ce poti mai bine din zilele favorabile si vei vedea dezvoltari importante in viata ta.

LEU (24 iulie – 23 august)
Draga Leule, in aceasta luna, vointa ta puternica individuala si actiunile tale dinamice vor scadea din prioritate in fata nevoilor altora si a consensurilor comune. Se pare ca vei fi mult mai preocupat de ce se intampla altora decat de tine. Va fi totodata nevoie sa te adaptezi situatiilor care sunt un rezultat direct al actiunilor tale trecute.
Daca ti-ai facut patul cum trebuie, acum poti dormi linistit pe el. Altfel, incearca sa gasesti moduri sa imbunatatesti situatii macar acum in al 12 lea ceas. Colaborarea cu altii te ajuta sa iti atingi scopurile. Trebuie sa echilibrezi lucrurile si sa reusesti sa oferi atentie egala in ambele domenii, rezolvand din mers problemele ce apar. Aspectele legate de copii iti solicita atentia mai mult.
Tot o atentie speciala trebuie acordata unui vartej intern la inceputul lunii. Incearca sa ramai calm si in control asupra situatiilor. Mai tarziu in luna iti vei recapata starea de spirit buna, optimismul si o minte clara sa gandesti si sa setezi prioritati.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Foto – kanald.ro