Horoscopul lunii decembrie. Află dacă ești printre zodiile norocoase!

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii decembrie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste
Rac
Nativii Raci fac tot posibilul ca familia lor, copiilor sau prietenii cei mai dragi să se simtă cât mai bine în preajma Sărbătorilor. Dragostea familiei este punctul lor forte și sunt capabili de sacrificii mari ca să îi facă fericiți pe cei pe care îi iubesc. Iar luna aceasta vor face câteva sacrificii la care nici nu se gândeau.

Fecioară
Vor fi mai multe evenimente speciale în familie, aniversări sau petreceri care vor schimba ritmul de viață al nativilor Fecioare. Mai greu merg lucrurile la locul de muncă, dar în relația de cuplu Fecioarele vor avea parte de armonie și își vor faceți planuri noi de Sărbători cu multă distracție.

Distribuie prietenilor

Săgetător
Se știe că nativii Săgetători sunt independenți și zilele libere de la final de an îi provoacă să iasă din rutină. Unii dintre ei sunt puși pe fapte mari și vor călători dincolo de hotare pentru a-și vedea visurile împlinite. Cei care vor rămâne acasă vor descoperi că sunt mai fericiți lângă partenerii lor.

Zodiile norocoase în carieră
Scorpion
Există șanse noi în carieră chiar în luna decembrie. Scorpionii nu se mulțumesc cu puțin și știu să lupte când vor să obțină ceva. La sfârșitul acestui an, ei vor clarifica o situație ambiguă la serviciu și vor ieși câștigători în fața altora care credeau că îi pot manipula.

Capricorn
Capricornul este una dintre acele zodii care are mereu parte de surprize frumoase la sfârșit de an. Dar anul acesta, norocul lor nu va consta în bani, deși situația materială va fi una bună. Cel mai mare noroc al lor va fi șansa de a avansa și de a-și pune în valoare calitățile.

Berbec
Ultimele săptămâni ale anului pot fi hotărâtoare pentru viitorul profesional al Berbecilor care încearcă o schimbare. Este important să păstreze o relație cât mai echilibrată cu superiorii și să discute liber anumite aspecte dificile din munca lor. Dar se vor achita de toate obligațiile și vor fi apreciați.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro