AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul lunii februarie, favorabil proiectelor îndrăznețe. Iată!

Cea de-a doua lună a anului începe optimist, cu Luna nouă aliniată în zodia Vărsător, chiar la 1 februarie. Această lunaţie promite noi oportunităţi de a visa, de a planifica şi de a adapta proiectele la cerinţele viitorului. Odată cu încheierea mişcării retrograde a planetei Mercur, în zodia Capricorn, pe 3 februarie, ne revenim pe drumul cel bun.

Berbec
Concentraţi-vă pe proiectele de grup în această lună şi folosiţi-vă pasiunea pentru a inspira şi motiva oamenii. Acesta este momentul perfect pentru a vă conduce echipa, prietenii sau comunitatea către succes. Contribuţia voastră vă va ajuta să câştigaţi mai târziu bani şi aplauze, pe măsură.

Taur
Aveţi o lună cu multe oportunităţi în faţă, iar voi trebuie să le prioritizaţi. Canalizaţi-vă timpul, concentrarea şi energia pentru ca visele să devină realitate, oricât de îndrăzneţe sau de inaccesibile ar părea.

Gemeni
Puteţi învăţa ceva nou luna aceasta sau puteţi primi sfaturi de la cineva care îţi vor zgudui lumea. Amintiţi-vă că în viaţă e bine să învăţăm continuu. Păstraţi-vă interesul asupra lucrurilor care contează pentru voi, rămâneţi cu mintea deschisă şi să vă fie teamă să puneţi întrebări. Doar aşa veţi evolua enorm.

Rac
Veţi fi concentrat pe formarea de conexiuni profunde cu ceilalţi. Aveţi grijă când proiectaţi judecăţi rigide asupra oamenilor pe care tocmai i-aţi întâlnit. Oferiţi-le oamenilor şansa de a vă surprinde şi evitaţi să intraţi în noi prietenii cu probleme vechi de încredere.

Continuarea aici

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!