Horoscopul lunii ianuarie 2020. Iată zodiile norocoase!

horoscop iarna 1 1

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc!

Zodiile norocoase în dragoste

Balanță
Veştile bune pentru relația de cuplu și pentru ceea ce doriți voi să realizați în noul an încep să vină în jurul datei de 12 ianuarie. Până atunci, trebuie să fii atentă la micile dorințe ale partenerului tău și să păstrezi o atmosferă cât mai romantică și intimă pentru voi. Ultimele zile de ianuarie pot fi foarte profitabile dacă sunteți uniți.

Scorpion
Începutul anului nou continuă să fie la fel de bun ca luna decembrie, în privinţa câştigurilor. Ești liniștită în privința banilor și a locului de muncă, astfel că ai mai mult timp să te ocupi de relația de cuplu. Venus are o veste bună pentru tine şi îți oferă tot sprijinul partenerului de viață când vei avea nevoie.

Pești
Ianuarie este o lună dedicată iubirii şi familiei. Dacă eşti singură, este imposibil să treacă luna fără să ai ocazia de a cunoaşte pe cineva. Dar Venus va fi mult mai generoasă cu tine dacă ai deja o relaţie stabilă sau dacă eşti căsătorită. Poți realiza multe lucruri frumoase împreună cu soțul tău, arată horoscopul lunii ianuarie 2020.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec
În ianuarie eşti preocupată în primul rând de serviciu şi încerci să iei o decizie importantă, astfel încât să fii sigură de locul tău de muncă. Cu cât reuşeşti să găseşti mai repede o ofertă avantajoasă, cu atât îţi va fi mai bine. Alegerea pe care o faci acum îţi va influenţa cariera în următorii trei ani.

Gemeni
Începi anul nou cu proiecte legate de serviciu. Ori de câte ori vrei să încerci ceva nou, o metodă de lucru deosebită sau o altă specializare, Saturn te va sprijini. Orice noutate în domeniul profesional îţi va aduce beneficii mai târziu. Trebuie doar să le cauți tu și să nu aștepți să pice din cer.

Vărsător
După o scurtă perioadă de linişte la trecerea dintre ani, după data 7 ianuarie viaţa ta pare să fie din nou supusă tensiunilor. Vei lua singură decizii noi la serviciu sau legate de cariera ta şi trebuie să fii foarte atentă la consecinţele lor. Persoanele apropiate îţi pun mari speranţe în tine și îți vor purta noroc.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri