• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul lunii noiembrie, cu Mihai Voropchievici: Vin multe transformări

Horoscopul lunii noiembrie, cu Mihai Voropchievici: Vin multe transformări

mihai voropchievici 1

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3 că următoarea perioadă vine cu multe transformări pentru zodii.
Vin multe transformări pentru zodii. Nu mai ştiu pe unde să scoată capul. Această lună vine cu multă energie. Schimbarea poate fi şi în bine şi în rău, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Berbec
În luna noiembrie, Berbecii vor avea multe urcuşuri şi coborâşuri. Aceste fluctuaţii se vor simţi mai des în finanţe şi la locul de muncă. Poate fi un volum mai mare de muncă sau să nu apare somajul. Să acorde atenţie deosebită tuturor acţiunilor pe care le fac pe impuls. Berbecul acţionează şi apoi trage concluzii. Viaţa amoroasă se anunţă intensă. Foarte posibil să renunţe la unele relaţii sau chiar căsnicii. Doamnele vor fi foarte frământate de îndoieli. Să comunice mai mult.

Taur
Perioada dă semne de schimbare. Se schimbă în bine. Trebuie să aibă grijă de bugetul pe care îl au. Sunt tentaţii mari în această lună. Situaţia financiară este bună, dar nu înseamnă că trebuie să o facă mai puţin bună. Preocupările vor fi să îşi întărească relaţiile cu cei apropiaţi. Dacă sunt singuri şi îşi doresc un partener, e vremea să se ocupe mai ales de imaginea lor.

Gemeni
Vor încerca să păstreze armonia în viaţa sentimentală. Au creeat nişte certuri, iar acum este important să se implice şi în planificare vieţii cotidiene. EI nu prea planifică viaţa. Pentru cei singuri, jumătatea lunii poate să vină cu Cupidon în viaţa lor. Săgeata este pregătită. De multe ori, chiar la locul de muncă. Să îşi rezerve mai mult timp pentru ei.

Rac
Viaţa amoroasă a Racilor în luna noiembrie se anunţă tumultoasă, mai ales în prima decadă a lunii. Vor exista dispute cu cei apropiaţi. Deci, să ţină cont de cele 10 zile ale lunii, de cum se manifestă raportat la cei cu care sunt într-un parteneriat. Nu este exclus ca partenerul să le aducă acuzaţii nefondate. Este şi o lună de gelozie pentru partenerii care au un Rac în căsnicie. Vine o perioadă cu multe realizări deosebite, mai ales la locul de muncă.

Continuarea aici

Parteneri