AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul lunii octombrie. Cât de generoase vor fi astrele cu zodia ta

 

Astrele vor fi generoase în octombrie, mulți dintre noi vom reuși să adunăm bani, să găsim locuri de muncă mai bune și să aducem vești bune acasă. Mulți dintre noi vor beneficia de dragoste sau vor găsi sprijin la parternerii de viață pentru proiectele mai dificile.

Berbec
În octombrie, problemele financiare cu care te-ai confruntat de-a lungul anului, vor lua sfârşit. Vei avea bani mai mulți în momentele critice și va fi o lună mult mai bună din punct de vedere financiar și material pentru zodia ta. Spre sfârşitul lunii octombrie te vei bucura de câteva zile libere sau de ocazia de a scăpa de nişte obligaţii mari la serviciu.

Taur
Trebuie să te ocupi de o serie de treburi lăsate neterminate în luna septembrie. Restanţele îţi vor răpi timpul liber, dar vei avea satisfacția de a realiza lucruri dificile și importante pentru viitorul tău. Din punct de vedere financiar va fi o perioadă foarte bună și vei avea bani pentru tot ceea ce dorești să realizezi. Luna octombrie este o lună foarte bună pentru zodia ta și vei avea numai de câștigat!

Gemeni
Octombrie începe cu tot felul de cheltuieli necesare, dar destul de costisitoare. Este posibil să ai de plătit şi anumite taxe în plus sau o amendă. Întâlnirile cu persoana iubită vor fi mai rare decât ți-ai dori, dar vei avea mai mult timp pentru tine. Ar fi bine să te ocupi de micile tale proiecte personale și să faci sport sau dansuri pentru a te menține în formă.

Rac
Octombrie poate fi o lună dificilă pentru relația de cuplu. Pot apărea momente critice și situații în care nu reușiți să găsiți un punct comun. Abia din 23 octombrie, relaţia voastră va deveni mai stabilă şi vei simţi că ţine mult la tine. Numai împreună veți realiza ceva deosebit. Nu lupta singură, pentru că toate planurile tale pentru ultima săptămână a lunii vor fi date peste cap de influenţa lui Marte.

Leu
Mercur, mesagerul zeilor, îţi va scoate în cale câteva obstacole peste care nu vei reuşi să treci prea uşor. Îţi mai pregăteşte şi câteva incidente în care este posibil să pierzi lucruri de valoare. Vei avea ocazia să îţi testezi răbdarea şi forţa de a trece peste micile necazuri cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, octombrie nu este chiar atât de ghinionist, pentru că vei avea dragostea de partea ta.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!