Horoscopul lunii septembrie. Acestea sunt zodiile norocoase

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii septembrie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Taur
În această lună nu trece nicio săptămână fără să zâmbeşti. Este vremea în care ai cele mai mari şanse să te îndrăgosteşti, dacă eşti singură, iar la sfârşit de săptămână vei fi mereu în compania celui iubit. Vei fi mai puţin organizată în treburile casei şi există riscul să pierzi ceva de valoare, dar vei acoperi repede paguba.
Fecioară
Mare parte din timpul tău liber va fi dedicat familiei în septembrie. Vei petrece o perioadă lungă de timp cu părinţii care vor avea nevoie de ajutorul tău. În aceste zile vei avea mare nevoie de răbdare şi linişte. În ultima decadă a lunii vei avea mai mult timp pentru tine și pentru partenerul tău de cuplu.
Săgetător
Atmosfera din familie va fi tot mai relaxată și frumoasă, dacă ești căsătorită. Dacă îți dorești copii, în primele zile ale lunii ai putea afla că eşti însărcinată, ceea ce îi va produce o bucurie imensă soţului tău. Bugetul familiei va fi revigorat şi vei putea scăpa de datoriile pe care le aveai la părinţi, arată horoscopul lunii septembrie 2018.
Zodiile norocoase în carieră

Distribuie prietenilor

Rac
Este vremea hazardului şi vei avea câteva întâlniri care te vor dezamăgi. Nu ţi-e destinat să cunoşti partenerul ideal în sepembrie, dacă eşti singură. În schimb, te vei ocupa mai mult de cariera și de ambițiile tale profesionale. Vei avea de ales între o slujbă sigură și o funcție de conducere provizorie.
Leu
Te întorci din vacanţă plină de energie şi te apuci de câteva proiecte mai grele la care vei lucra până la sfârşitul anului. Vei avea curând satisfacţia că ai luat deciziile corecte şi că ai pus bazele unui contract solid și avantajos financiar. Spre sfârşitul lunii septembrie este posibil să te ocupi de o nuntă.
Capricorn
Nu vei scăpa nicio ocazie să te faci remarcată la locul de muncă. Vei sacrifica câteva seri şi vei munci peste program sau te vei oferi să rezolvi problemele altor colegi mai puţin descurcăreţi. Important este că vei avea rezultate bune, iar succesul te va face mai fericită și mai deschisă cu ceilalți.
Zodiile norocoase la bani

Berbec
Cele mai frumoase zile sunt cele din prima săptămână a lunii septembrie, când primeşti veşti bune legate de bani. Te împaci cu o persoană apropiată, care te-a dezamăgit cu puţin timp în urmă. Spre sfârşitul lunii mergi la o petrecere sau la o nuntă, chiar dacă invitaţia vine târziu.
Balanță
Este o lună plină de succese şi de recompense pentru toată munca pe care ai depus-o când alţii erau în concedii. În dragoste, vei avea parte de seri romantice, deşi ai vrea să ţii în frâu optimisul partenerului tău care îţi promite prea multe. Vestea bună este că veți avea amândoi bani pentru proiectele voastre.
Pești
Începi această lună plină de energie, pornită să rezolvi toate problemele. În prima decadă te vei dedica numai proiectelor de la serviciu, neglijate aproape toată luna august. Vei reuși să găsești noi resurse financiare sau să renegociezi salariul. Nu este exclus să apară și o ofertă de lucru mai bună!