AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul lunii septembrie: Lecţii incredibile de viaţă, noi începuturi, eşecuri

 

Începutul toamnei aduce o perioadă mixtă în vieţile noastre. Pe de o parte, va fi o perioadă plină de creativitate, propice pentru noi începuturi şi noi proiecte, pe de alta vom avea parte de limitări sau chiar eşecuri din cauza lui Saturn retrograd.

Berbec
Luna îţi oferă multă energie pentru a începe lucruri noi şi pentru a te exprima creativ. Vestea proastă este că Mercur a staţionat în casa creativităţii, dar va ieşi în curând de acolo, iar această experienţă îţi va arăta cum să-ţi gestionezi emoţiile. La mijlocul lunii vei primi o lecţie incredibilă de viaţă, deoarece Soarele şi Marte se vor afla simultan în casa a şasea, a ambiţiei şi ţelului pe care îl ai în viaţă.

Taur
Când Marte devine retrograd, pe 9 septembrie, pentru tine începe o perioadă de stagnare pe toate planurile: viaţa amoroasă intră în „hibernare“, iar proiectele tale profesionale sau personale nu mai evoluează deloc. Chiar dacă pare că ai ajuns la un capăt de drum, e doar o etapă. Lucurile se vor schimba după ce Mercur nu va mai fi retrograd, din 13 noiembrie. Ai putea profta de această perioadă pentru a petrece mai mult timp cu familia şi copiii.

Gemeni
Eşti plin de idei şi inspiraţie, iar Lun Nouă te avanteajează din plin. Desluşeşti tot ceea ce nu avea sens până acum şi, în sfârşit, lucrurile încep să se lege iar tu îţi vei da seama cum să-ţi pui ideile în practică. Viaţa ta profesională va cunoaşte o „explozie“ fără precedent.

Rac
Vei primi o rezervă importantă de energie şi creativitate de la Soare, Marte şi Jupiter care se deplasează în casa comunicării şi a afacerilor. Mintea ta este fertilă şi activă şi te poate ajuta să ieşi din rutina ultimelor luni. Septembrie oferă oportunităţi excelente de a-ţi face noi prieteni, de a te promova sau de a-ţi promova afacerea.

Leu
Aceasta este o perioadă bună, căci ţi se deschid noi uşi la locul de muncă sau în carieră. Nu lăsa anxietatea să înlăture aceste oportunităţi. Cu banii nu stai rău, dar evită să faci împrumuturi. Mai bine economiseşti pentru o achiziţie importantă care se prefigurează în viitorul apropiat.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!