Horoscopul sănătății în luna martie

horoscop sanatate 1

Consultă horoscopul sănătății pentru luna martie și află cum trebuie să ai grijă de tine, ce diete sunt recomandate și ce probleme de sănătate pot apărea.

Berbec
Ai nevoie de mai multă mișcare în luna martie, de plimbări lungi sau gimnastică susținută și chiar de plimbări cu bicicleta. Este posibil să apară probleme articulare din cauza umidității ridicate din această perioadă, iar durerile se vor accenta în ultima decadă a lunii.

Taur
Este timpul să consumi cât mai multe crudități și verdețuri de primăvară. Nu lăsa nicio zi să treacă fără salate și preparate simple, sănătoase, cu multe legume. Carențele de vitamine pot fi recuperate prin verdețuri proaspete și ai nevoie de o dietă sănătoasă!

Gemeni
Durerile de stomac par să domine în luna martie, dacă nu îți schimbi dieta și nu adopți alimente mai ușoare, mai potrivite cu un stil de viață sănătos. Încearcă să consumi foarte puțină carne și cât mai puține dulciuri. Inflamațiile din corp sunt favorizate de zahăr.

Rac
Ar trebui să încerci să îți schimbi rutina zilnică, să fii mai puțin sedentară și să ieși mai des la plimbare. Cu atât mai mult dacă ai copii mici. Pe de altă parte, ai grijă să consumi cât mai multe verdețuri de primăvară și cât mai multe lichide bune precum laptele și ceaiul.

Leu
Ți-ar prinde bine să te apuci de grădinărit, să sapi, să greblezi, să îngrijești florile și pomii. Fă mișcare, fă sport, ocupă-te de grădină, mergi în drumeții scurte. Nu trebuie să aduni kilometri, dar poți face o mișcare sănătoasă pentru articulații și pentru suflet.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri