Horoscopul săptămânii 19-25 august: Dragoste, sănătate şi bani

Horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 august 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie. Horoscopul săptămânal pentru 19 – 25 august 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

Berbec
Treceţi prin momente de saturaţie mentală iar orice stimul vă poate face să reacţionaţi exagerat faţă de orice problemă apărută. Cu precădere în prima parte a perioadei e indicat să staţi mai liniştiţi în faţa activităţilor persoanelor tinere, să nu judecaţi pripit şi să faceţi achiziţii brusc care să nu fie chiar cu durată lungă de viaţă.
Veţi avea parte de contradicţia dintre dorinţa de retragere, autoreflecţie şi nevoia de a ieşi, de a fi prezent la evenimente unde participă mentorii şi de a achita taxe de participare,de a face investiţii în viitorul educaţional. Veţi fi iritat de regulile nescrise ale vieţii sociale,dar logica firească va domina comportamentul în final. Veţi fi melancolici, dar acceptaţi că e momentul să vă faceţi strategii pentru perioada următoare, iar pentru asta e nevoie de sacrificii, de timp şi sume de bani chiar dacă tendinţa e spre ieşire şi relaxare cu grupul de prieteni.

Taur
În primele câteva zile sunteţi mai abordabil, vă folosiţi de autoritatea personală în modul cel mai constructiv pentru interesele individuale şi aveţi ocazia să fiţi remarcat sau să intraţi în cercuri sociale de un nivel superior faţă de cel obişnuit. Impresia este importantă, e nevoie să vă îmbunătăţiţi unele detalii, modul de prezentare, dar lucrurile se aşează cu uşurinţă la locul şi momentul potrivit.
Veţi deveni puţin mai apatic spre sfârşitul periaodei dar nu atât din cauze concrete ci doar din cauza stării de oboseală resimţite. Vă încântă faptul că se introduc regulamente noi la muncă care vă dau senzaţia de stabilitate atât de căutată şi sunteţi dispus să acceptaţi uşor să colaboraţi pentru implementarea acestora. Asta vă ajută şi să adunaţi o bilă albă în faţa superiorilor, deci poate fi o mişcare strategică.
Pe planul sănătăţii sunt indicate precauţii în mod special la simptomele neobişnuite care trebuie gestionate corect şi fără panică. Organizarea mentală şi a agendei fizice vă este de mare ajutor.

Distribuie prietenilor

Gemeni
În acest timp vi se cere să vă folosiţi de sistemul propriu de valori, să utilizaţi la maxim resursele interioare pentru a vă duce la bun sfârşit sarcinile. Viaţa interioară e cea care dictează multe din comportamentele exterioare şi determină anumite acţiuni sau planuri să se concretizeze sau să fie puse în aşteptare. Dispoziţia variază în funcţie de atmosfera de acasă, unde e bine cel puţin spre sfârşitul perioadei să fiţi mai organizat, să planificaţi momente împreună, să luaţi masa toţi odată şi să aflaţi planurile din mintea celorlalţi membri din familie. Se vor accentua activităţile casnice, nevoia de a vă ocupa de necesităţi afective ale cuiva drag, dar şi de a impune unele reguli noi în cămin. Nu sunteţi foarte dispus la negocieri pe nici un plan şi nu simţiţi că vă puteţi baza complet pe nimeni acum. Este un moment bun să puneţi în mişcare ideile care au la bază un proiect realist şi cu rezultate pe termen lung, nu vizibile imediat.

Rac
Simţiţi că se uşurează o parte din responsabilităţi, iar în acelaşi timp cele nou asumate vi se par mai clare şi mai uşor de dus la îndeplinire. Simțiţi nevoia de ordine, de a vă face liste cu ce aveţi de făcut şi de a fi mai atent la detalii. E important, mai ales în relaţiile financiare care includ banii altor persoane, ori dacă vi se încredinţează sume de bani pentru a ajuta pe cineva ori aveți conturi comune. E indicată atenţie suplimentară la gestionarea acestor fonduri. Dacă vi se solicită ajutor cu plata unor taxe sau facturi şi vi se dau bani pe mână, nu amânaţi şi nu fiţi delăsatori. Aveţi în minte probleme de afaceri, de carieră şi e bine să ţineţi cont de exprimarea ideilor. Atitudinea şi principiile afirmate atrag atenţia, deveniţi mult mai vizibil şi proactiv pe planul profesional, iar asta poate fi o sabie cu două tăişuri. Jonglarea între diferite personalităţi ale colegilor şi şefilor şi interesul vostru trebuie să fie prioritară.

Leu
Sesizaţi că sunteţi în centrul atenţiei celor din jur cu activitatea voastră, chiar şi atunci când nu vă aşteptaţi să conteze aşa mult reacţia. Asta vă determină să fiţi mai responsabili, mai ales în a doua parte, când acţiunile vă vor fi orientate către sectorul financiar şi spre a vă utiliza talentele personale. Vreţi să modificaţi atitudinea faţă de bani, să eliminaţi parteneriatele inutile sau care vă trag financiar în jos şi sunteţi pregătit să discutaţi şi despre aspectele legale implicate în a pune punct. Pe plan sentimental, partenerul vă solicită timp,vrea să sporească nivelul de intimitate, dar voi, deşi iniţial vă flatează ideea, treptat vă lăsaţi distras de acţiunea de pe scena profesională. Vi se cere sfatul, vă sfătuiţi la rândul vostru, aveţi discuţii cu superiorii, sunteţi activ implicat în modificările care se vor a fi implementate la locul de muncă şi asta înseamnă să mai rămâneţi peste program, să renunţaţi la deplasările de plăcere planificate pentru acum. Faceţi acest efort suplimentar iar ulterior o să beneficiaţi de recompense.

Continuarea pe click.ro