AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul toamnei 2020, pentru fiecare zodie

Aşteptăm o toamnă mai echilibrată și mai optimistă, după sezonul cald care ne-a adus îngrijorare și instabilitate. Fiecare dintre noi a pierdut ceva din cauza pandemiei de coronavirus, dar horoscopul toamnei 2020 arată că lucrurile încep să se îndrepte spre bine, dacă facem un efort să fim mai responsabili și mai implicați.

Berbec: Încep să crească veniturile din octombrie
Va începe o perioadă mai frumoasă în familie pentru nativii Berbeci, în mod special pentru femeile din această zodie, arată horoscopul toamnei 2020. Doar lipsa banilor poate aduce necazuri în dragoste, dar Berbecii vor fi, în general, feriţi de surprize neplăcute în relaţiile de cuplu. Vor fi mult mai deschişi la schimbări, ceea ce îi va ajuta să câştige încrederea deplină a partenerilor lor. În cursul lunii septembrie, este posibil să călătorească mai mult decât până acum şi ar putea avea probleme de sănătate din cauza drumurilor lungi şi obositoare. Bărbaţii, îndeosebi, ar putea avea probleme cu ficatul sau cu fierea. În ceea ce privește cariera, vor veni zile mai bune de la sfârșitul lunii septembrie până la mijlocul lunii octombrie, astfel că pe parcursul toamnei vor reuşi să câştige mai bine decât la începutul acestui an. Octombrie este luna în care vor avea o surpriză deosebită legată de veniturile lor.

Taur: O colaborare poate aduce beneficii!
Iubirea poate fi capricioasă pentru zodia Taurului. Nativii Taur vor lăsa relaţiile intime şi dragostea pe locul doi, punând cariera şi viaţa lor socială pe primul loc. Cu toate că nu sunt interesaţi de relaţii noi, o bună parte dintre nativi vor avea ocazia să se împace cu foştii parteneri, dacă nu sunt interesați de alte relații. Dar cei mai mulți se vor concentra asupra carierei, pentru că sunt ambițioși și vor să avanseze. Chiar dacă îi aşteaptă o toamnă mai grea la serviciu, nu se vor mai plânge de lipsa banilor ca în celelalte luni. Încă din septembrie, nativii Taur vor avea ocazia să îşi îmbunătăţească câştigurile cu a doua slujbă, cu o colaborare temporară sau cu o mică afacere. Nu în ultimul rând, confortul şi sănătatea lor sunt foarte importante pentru Tauri, care sunt capabili să cheltuiască sume mari de bani pentru a se proteja. Sunt indicate analize medicale complete chiar din primele săptămâni ale lunii octombrie.

Gemeni: Bani pentru proiecte costisitoare
Evenimente mai puțin dorite din viața lor îi vor determina pe nativii Gemeni să își revizuiască prioritățile în toamna acestui an și să prețuiască mai mult afecțiunea persoanelor apropiate. Gemenii vor fi pregătiţi să investească în relaţiile pe termen lung, arată horoscopul toamnei 2020. Cu toate că vor face tot posibilul să cucerească dragostea, în prima parte a toamnei vor avea puţin timp liber pentru persoanele dragi, pentru că vor fi pe drumuri și vor avea mult de muncă. Din noiembrie, situaţia se va schimba şi mulţi Gemeni vor fi fericiţi în cuplu. Spre deosebire de celelalte luni, Gemenii vor fi foarte atenţi cu banii şi principalul lor obiectiv, în aceste luni de toamnă, va fi să câştige cât mai mult. La începutul lunii octombrie se vor bucura de un buget mai consistent, iar în noiembrie vor câştiga suficient pentru a investi în proiecte costisitoare. În ceea ce privește sănătatea, frigul ar putea accentua afecţiunile articulaţiilor sau ale coloanei vertebrale.

Rac: Mai multă atenție cu dragostea și cu sănătatea
Toamna acestui an le rezervă tot felul de surprize nativilor Raci și niciunul dintre ei nu poate spune că va fi ocolit de astre. Vor fi perioade grele, vor fi și perioade în care totul va merge ca pe roate și vor fi cu adevărat fericiți. Venus îi ajută pe nativii Raci în profesie, dar este zgârcită cu dragostea. Relaţiile aflate la început se pot destrăma pe parcursul lunii octombrie, dacă Racii nu ştiu să se lupte pentru iubirea lor. Luna septembrie pare să fie cea mai frumoasă pentru relaţiile intime. Racii vor fi mai norocoşi în prima lună de toamnă, când vor avea parte de iubire și când vor putea recupera avantajele pierdute la serviciu. Ca atare, încă din septembrie îşi vor găsi de lucru sau vor face mici afaceri și vor reuşi să câştige mai bine. În ceea ce privește sănătatea, Racii par să fie neglijenți. Cum familia este pe primul loc pentru ei, vor fi mai atenţi la starea de sănătate a celor dragi decât a lor. Neglijenţa le poate aduce probleme!

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!