• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul verii. Cum stai cu finanțele, dragostea și cariera în acest sezon estival

Horoscopul verii. Cum stai cu finanțele, dragostea și cariera în acest sezon estival

horoscop vara 1 1

Sezonul estival indică succes pentru mai mulți nativi din zodiac. Vom fi motivați să devenim cea mai bună versiune a noastră, chiar dacă vom munci mai mult. Și la capitolul dragoste vom face o figură frumoasă.
Încă din 10 mai, Jupiter, considerată a fi planeta norocului, are o influență pozitivă asupra zodiilor de apă – Rac, Scorpion și Pești.

De asemenea, planeta va favoriza și semnele de foc – Berbec, Leu și Săgetător, zodii care vor fi influențate să facă pași importanți în domeniul carierei, dar și în zona amoroasă. Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, pentru cele trei luni de vară!

Berbec – Câștiguri importante de bani
Pentru nativii din Berbec, cea mai frumoasă perioadă din acest an va fi, fără îndoială, luna mai. Această perioadă este ideală pentru cei care își doresc să se căsătorească, să conceapă un copil sau să se îndrăgostească.
În ceea ce privește zona financiară, Saturn te va sprijini să îți continui colaborările și proiectele. Interesant este că, în sfârșit, vei putea să inițiezi proiecte noi, care te vor ajuta să strângi mai mulți bani. Ai toată susținerea astrală, așa că ai grijă să nu îți irosești inutil banii, vara aceasta!

Taur – Schimbări profesionale și călătorii
Cu Venus de partea ta, iunie se anunță a fi cea mai liniștită lună din an. În iulie și august vei fi dornic să cunoști oameni noi, deci dacă ești singur, profită de această perioadă! Dacă intenționezi să îți schimbi locul de muncă, așteaptă până în toamnă, deoarece vara aceasta va fi lipsită de oportunități mărețe.
Pentru a-ți crește șansele, călătorește cât mai mult, schimbă orașele și stai aproape de oamenii pe care îi cunoști suficient de bine și pe care te poți baza! Sunt mari șanse să călătorești în locuri exotice.

Gemeni – În formă fizică excelentă
Lunile mai, iunie și iulie reprezintă cea mai bună perioadă pentru sectorul sentimental. Venus încurajează dragostea, iar Marte îți oferă sprijinul să cunoști persoane noi. Aceeași perioadă este esențială pentru cei care își doresc să se căsătorească.
După data de 10 mai, vei avea mai multe idei de afaceri și proiecte noi, care se anunță a fi profitabile. Nu sunt excluse nici investițiile imobiliare! Până la finalul lunii septembrie, vei fi într-o formă fizică și psihică excelentă. Sănătatea nu pune probleme nativilor în Gemeni.

Rac – Nu lăsa lucrurile nerezolvate!
Venus și Marte îți vor oferi multe oportunități de a experimenta emoții și senzații pe care, poate, le-ai uitat. Nu este exclus să te îndrăgostești, la fel ca în adolescență! Este posibil să te confrunți în vara aceasta cu probleme birocratice și juridice, așa că nu lăsa lucrurile nerezolvate pe ultima sută de metri!
Caută oameni competenți care te pot sfătui și lasă-te pe mâna lor. În lunile mai și iulie este bine să îți îmbunătățești forma fizică și starea de spirit. Poți face excursii lungi sau și mai multă mișcare decât de obicei.
Leu – Rezolvi problemele birocratice
Finalul lunii mai este ideală pentru nativii în Leu care își caută un nou loc de muncă. Jupiter îți oferă optimismul de care ai nevoie, intuiție și energia care îți vor permite să acționezi corect. Anul precedent a fost complicat la nivel sentimental, însă anul acesta, din fericire, cu sprijinul lui Marte și al lui Jupiter, între sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie, vei întâlni o persoană nouă. Veștile sunt și mai bune, deoarece sunt șanse mari să îți întâlnești chiar sufletul pereche, până la finalul anului. Poate te confrunți cu o problemă birocratică nerezolvată, dar până în septembrie își va găsi rezolvarea. Îți recomandăm să eviți situațiile stresante și efortul fizic!

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri