AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Iată ce meserie ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Cu toţii căutăm slujba perfectă şi dacă nu o găsim ne mulţumim cu un compromis. Însă diferenţa dintre jobul ideal şi meseria de coşmar este scrisă în stele, susţine astrologul australian Rose Smith. Iată ce meserii se potrivesc de minune semnelor zodiacale!

• Vărsător (21 ianuarie – 20 februarie) – Meseriile unde performează sunt: în ONG-uri sau misiuni umanitare; în meteorologie, comunicații, electronică, cercetare și inovare tehnologică; politică de opoziție; orice legat de Internet. E important să facă altceva în fiecare zi.

• Pești (19 februarie – 20 martie) – artist, muzician sau pictor; astrolog sau spiritist; medic sau vindecător cu leacuri tradiționale; terapeut cromatic; lucrător în domeniul Resurselor Umane sau asistenței sociale; designer de modă, bijutier sau activist ecologist.

• Berbec (20 martie – 19 aprilie) – antreprenor, Relații Publice, carieră militară, posturi de conducere, meserii care presupun creativitate; carieră sportivă; meserii care presupun sarcini diferite de la o zi la alta; broker sau parior.

• Taur (19 aprilie – 20 mai) – șef de șantier, constructor sau manager de proiect; chef sau director de restaurant; agent sau impresar muzical; director de teatru, de casting sau agent publicitar; art director, designer de apartamente sau arhitect.

• Gemeni (21 mai – 21 iunie) – jurnalist; relații publice sau Social Media; DJ sau cântăreț, profesor, educator sau mentor; agent de publicitate sau copywriter; blogger de călătorie și activități de cercetare.

• Rac (21 iunie – 22 iulie) – consultanță sau asistență socială; bucătar sau patiser; agent de vânzări; actor, muzician sau interpret; doctor; profesor sau consultant pe diferite de teme; liber profesionist.

• Leu (23 iulie – 22 august) – Relații Publice; orator motivațional pentru diferite organizații economice; media influencer; actor sau prezentator TV; director sau manager; meserii care implică arta și acțiunile caritabile.

Continuarea pe click.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!