În curând, Perseidele. Ce influență au asupra noastră

Perseidele sau ploaia de stele, așa cum este cunoscut fenomenul curentului de meteori, se va petrece, ca de obicei, în ultima lună de vară.

Fenomenul astronomic va fi vizibil atât în noaptea de 12 august, cât și în noaptea de 13 august, începând cu ora 22:00. Perseidele în 2019 se vor petrece în perioada în care luna este în creștere, atingând faza de Lună Plină pe data 15 august, prin urmare, ploaia de stele ar putea fi mai puțin vizibilă anul acesta.

Ce sunt Perseidele?
Pentru a înțelege care este legătura între Perseide și zodii, ar trebui să înțelegem ce reprezintă acest fenomen astronomic (nu astrologic!). Perseidele sunt cunoscute ca o ploaie de meteori și sunt asociate cu cometa Swift Tuttle. Mai exact, această cometă, în luna august, trece foarte aproape de pământ, iar ceea ce noi vedem pe cer și numim ploaie de stele sunt, de fapt, mici particule desprinse și lăsate în urmă de cometă, particule care se numesc meteoriți.
Meteoriții sunt de dimensiunea unei grăunțe și în contact cu atmosfera pământului, se aprind și se dezintegrează.

Distribuie prietenilor

Cum influențează Perseidele zodiile?

În astrologie este demonstrat că doar planetele, luminariile, Soarele și Luna, dar și asteroizii influențează, prin energie, prin undele emise, pământul și, implicit, viața noastră. O cometă nu este nici planetă, nici asteroid, iar meteoriții cu atât mai puțin, prin urmare Perseidele sau stelele căzătoare nu influențează sub nicio formă zodiile și, implicit, fenomenul nu are are nicio conotație astrologică. Perseidele și superstițiile Se spune că atunci când vedem o stea căzătoare este bine să ne punem o dorință pentru că aceasta se va îndeplini. Ei bine, conform acestei superstiții, care trebuie să admitem că este recunoscută în majoritatea popoarelor și culturilor lumii, Perseidele ne pot aduce un context favorabil pentru îndeplinirea dorințelor.

Perseidele 2019 și contextul astrologic

Perseidele se petrec în perioada în care Uranus, planeta adevărului, a schimbărilor și a răsturnărilor de situație, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur. Din acest punct de vedere, adevărul poate fi scos în evidență, secretele se pot elibera, simțim nevoia de mai multă libertate (de acțiune și gândire), dar și de reevaluare, reanaliză în anumite sectoare de viață. De asemenea, tot acum se petrece o minunată conjuncție între Soare, aflat în zodia Leu, și Venus, planeta iubirii și a beneficiilor materiale, de asemenea, aflată în zodia Leu. La modul general, acest aspect ne potențează iubirea (iubirea de sine și iubirea pentru ceilalți), ne oferă șansa de a ne manifesta sentimentele, de a le recunoaște și a le intensifica, sau, în unele cazuri, de a le reaprinde.

Și ce este mai frumos decât să stai alături de persoana iubită și să privești ploaia de stele căzătoare? Ei bine, privită din acest unghi astrologic, perioada în care se manifestă Perseidele, putem spune că are o influență asupra zodiilor. Și pentru că această conjuncție Soare-Venus din zodia Leu poate aduce, printre altele, împlinire, realizări, succes, vă propun să urmați tradiția și să vă puneți o dorință, însă nu la întâmplatre, ci în funcție sectorul pe care se formează beneficul aspect astrologic.

Continuarea pe unica.ro