AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Incredibil de gustoasă! Prăjitura aerată fără făină, în doar 30 de minute

prăjitură aerată  Această prăjitură fină este ideală pentru cei ce iubesc deserturile și nu le place să piardă prea mult timp în bucătărie. În magazine cu siguranță nu o veți găsi pentru a o cumpăra. Dar stând acasă, în doar 30 de minute veți putea prepara această minune culinară cu ingredientele ce se găsesc în bucătărie. Cu toate că nu veți folosi făina la prepararea ei, aceasta pur și simplu se va topi în gură!

Ingrediente:

  • 500 g de brânză
  • 4 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • 2 linguri de smântână de 20%
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • 10 g de vanilie
  • stafide și fructe uscate (după dorință și gust)

Mod de preparare:

  1. Bateți într-un vas gălbenușele, brânza, zahărul, smântâna, amidonul și vanilia.
  2. Într-un alt vas bateți bine albușurile.
  3. Adăugați albușurile peste amestecul de brânză.
  4. Adăugați după dorință stafide și alte fructe uscate.
  5. Turnați amestecul într-o formă acoperită cu hârtie de copt și unsă cu ulei.
  6. Dați la cuptor și coaceți 30-40 de minute la temperatura de 180-200°C.
  7. Prăjitura apetisantă este gata!

Înainte de servire poate fi înfrumusețată cu gem de zmeură și nuci!

Vă dorim poftă buna dvs și prietenilor dvs!

Sursa: Bucatariata.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!