A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Incredibil! Un bărbat a alertat 112, disperat că dacă nu mai aleargă îi stă inima. Vezi cum l-a găsit echipajul Ambulanţei

0 68

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din oraşul Flămânzi (Botoşani), a sunat disperat la 112 şi a anunţat că are nevoie de ajutor pentru că inima i se opreşte dacă nu aleargă continuu.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, în oraşul Flămânzi, acolo unde bărbatul locuieşte.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a sunat disperat la numărul de urgenţă 112 şi i-a uimit pe medici cu problema sa.

Pacientul a explicat că a descoperit că dacă stă într-un loc, liniştit, inima i se opreşte, motiv pentru care îi este teamă pentru viaţa lui.

Un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la casa bărbatului din Flămânzi, iar echipajul l-a surprins în timp ce alerga în jurul casei.

Transportat la spital, bărbatul a fost supus mai multor investigaţii medicale amănunţite.

După consultaţie, medicii au descoperit că bărbatul nu avea nicio problemă cardiacă, iar pentru că emana halenă alcoolică, a fost transferat la Secţia de Psihiatrie, scrie suceavalive.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More