• Home
  • Fapt divers
  • Lucruri de care spiritul tău are nevoie spre a fi fericit, în funcţie de zodie

Lucruri de care spiritul tău are nevoie spre a fi fericit, în funcţie de zodie

luna horoscop 1

Sunt multe lucruri care ne fac fericiti. Insa, la scara filosofala, fericirea poate insemna simplul fapt ca dimineata esti viu. Putem fi fericiti pentru ca cineva de langa noi este fericit.
Dar, revenind la cele lumesti, fericirea poate insemna ceva concret, un pantof la moda, un costum, un ruj.
Iata cele 5 lucruri care te fac fericit in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec
Bocanci militaresti, ruj rosu, diamante, surplus de energie si… “sange de dragon”
Semn de foc, Berbecul este unul dintre liderii zodiacului. Puternic, carismatic, reuseste sa-i inspire pe ceilalti. O femeie Berbec nu s-ar da niciodata in laturi de la a purta senzualul ruj rosu si combatantii bocanci militaresti la aceeasi tinuta. In ciuda personalitatii puternice, au entuziasmul unui copil si pornesc cu multa energie in orice proiect nou. Le plac lucrurile fine, scumpe, stralucitoare, precum diamantele, si energia si vitalitatea unui dragon. Le-ar placea sa fie un fel de Daenerys Targaryen.

Taur
Dulciuri, bai lungi, marea, puloverele confortabile si mancarea
Taurul este deopotriva indulgent si incapatanat. Ii plac lucrurile fine, de aceea este foarte ambitios si va ajunge sa le aiba. Ii place sa se rasfete in cada, facand bai lungi, relaxante. In concedii va alege mai mult marea si va fi greu sa-l scoti din apa. Ii place mancarea buna, de aceea va invata sa gateasca de mic si isi va satisface singur toate poftele culinare.

Gemeni
Jocurile de cultura generala, topurile taiate, shopping-ul in perioada de reduceri, animalele de companie, negocierile
Gemenii sunt persoane inteligente, insa nu ti-i imagina ca pe niste genii introvertite. Dimpotriva! Le place sa fie inconjurati de oameni, sa vorbeasca, sa le arate tuturor cat de multe stiu ei. Acesta este si motivul pentru care ies des in lume, merg la cumparaturi, doar doar se vor intalni cu cineva cunoscut cu care sa stea la o sueta. Sunt si foarte buni negociatori si vor trage mereu de pret, acolo unde se va putea acest lucru. Semne de Aer, Gemenii au sufletele mari, iubesc oamenii si animalele de companie deopotriva.

Rac
Luna, filme triste, pijamale, karaoke bar, ghicitorile, ironia
Racii sunt semne de Apa, conduse de Luna. Nu e de mirare ca sunt innebuniti dupa Luna. Sunt firi emotionale, empatice, rabdatoare. Insa se vor pierde repede cu firea in preajma unor persoane pe care le vor considera lipsite de inteligenta si nu vor conteni cu ironiile asupra lor. Le place sa se uite la filme triste, pentru a putea plange, spre a-si elibera energiile. Le place sa dramatizeze pentru a capta atentia celorlalti. Racii sunt mari amatori de ghicitori si cuvinte incrucisate.

Leu
Mic dejun in pat, Harry Potter, oglinzile mari, produsele de machiaj si razele soarelui
Asa cum Berbecul se viseaza Daenerys Targaryen, Leul se crede Harry Potter. Cu o personalitate puternica, el vrea sa fie admirat din toate pozitiile, de aceea ii si plac oglinzile mari, in care sa se admire in toata splendoarea sa. Le place sa dramatizeze pentru a capta atentia, sunt tot timpul aranjati, iar daca te gandeai ca raza de soare le place ca filosofie, e total gresit. Leilor le plac razele de soare pentru ca ii pun in lumina, asemenea unui reflector indreptat spre vedete.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri