Luna în Leu aduce schimbări. Ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend

 

Luna în Leu aduce o vibraţie de veselie şi ne ajută să ne descotorisim de emoţii şi situaţii grele. În această perioadă circulă un aer de inspiraţie, care ne încurajează să strălucim încă şi mai mult.

Berbec
Weekendul îi găseşte nativii Berbec într-o formă intelectuală de zile mari, astfel că vor profita pe deplin de aceasta şi vor lucra la proiecte importante. Viaţa ta personală va beneficia dacă în weekend te vei distra pe cinste.
Taur
Pune-te la curent cu ce se întâmplă, recuperează ultimele veşti de la vecini, rude, oameni întâlniţi frecvent. Îţi va da o perspectivă de care ai nevoie cu privire la ce contează acum în prezent. Înţelepciunea superioară spirituală este extraordinar de valoroasă dacă o foloseşti în moduri practice, nu că să evadezi din viaţă curentă.
Gemeni
Este un timp excelent să pui seminţe pentru o viitoare prosperitate şi să faci noi conexiuni umane care să te ajute să creşti. Succesul se obţine mult mai uşor decât crezi uneori.
Rac
Este uşor pentru ţine să uiţi să ai încredere în propria ta judecată sau să iei propriile decizii separat de relaţiile în care eşti implicat. În aceste zile, ţi se recomandă să te explorezi pe ţine şi să faci lucruri care înseamnă propria ta strălucire şi bucurie.
Leu
A fi productiv este ceva ce tu stăpâneşti la nivel de maestru deci nu eziţi niciodată să ştii cum să te ocupi de afaceri când e muncă de făcut. Eşti şi foarte bun să te ocupi de orice implică fitness sau starea ta de bine fizică. Totuşi, poţi face mult mai multe pentru corpul tău. Şi partea ta emoţională şi spirituală merită atenţie şi grijă în mod egal.

Distribuie prietenilor

Continuarea pe clickpentrufemei.ro