• Home
  • Fapt divers
  • LUNA NOUĂ în VĂRSĂTOR, 24 ianuarie. Prima Lună Nouă a anului, deceniului, erei astrologice, primele mari OPORTUNITĂȚI pentru viitor!

LUNA NOUĂ în VĂRSĂTOR, 24 ianuarie. Prima Lună Nouă a anului, deceniului, erei astrologice, primele mari OPORTUNITĂȚI pentru viitor!

luna noua horoscop 1

Prima Luna noua din anul 2020, deci din noul deceniu si noua era astrologica are loc pe 24 ianuarie in zodia Varsator. Varsatorul este condus de Uranus, planeta schimbarilor subite, a imprevizibilitatii si este zodia cea mai potrivita sa gazduiasca intamplari orientate direct spre viitor. O data cu aceasta Luna Noua incepe anul astrologic. Este prima Luna noua dupa eclipsa lunara de la inceputul lui ianuarie si are loc cu doar o zi inainte de startul Noului An chinezesc 2020. Este o oportunitate minunata sa ne crestem vibratia si sa ne reinnoim angajamentele fata de visele si idealurile noastre.
Este timpul pentru reinnoire si start proaspat.

Cum va impacta prima Luna Noua a anului 2020 zodia ta?

BERBEC
Energiile speciale ale Lunii Noi in Varsator te vor face sa iei lucrurile mult mai usor si relaxat. Vei deveni mult mai dispus sa iti arati partea vulnerabila si inca intr-un mare fel. Aceasta schimbare de atitudine iti va fi de mare folos. Astfel, poate ca acum vei putea sa te apropii mai mult de cineva special inimii tale.
Sfat pentru tine : Fii tu insuti fara teama ! Necenzurat !

TAUR
Energiile speciale ale Lunii Noi in Varsator te vor sustine si indemna sa faci unele schimbari serioase in viata ta. Poate ca este nevoie sa alegi sa mergi la modul concret pe partea mai salbatica a vietii, pe carari total nebatatorite dar aducatoare de multa satisfactie. Chiar daca felul tau de a fi se opune sa rupa anumite reguli si daca o faci nu te simti prea bine, sub energia Varsatorului si a coordonatorului sau Uranus, vei vedea ca merita sa abordezi si acest stil. Fa tot ce poti mai bine pentru ce inseamna bine pentru tine.
Sfat pentru tine : Imbratiseaza-ti ciudateniile unice ! Si foloseste-ti intuitia.

GEMENI
Energiile speciale ale Lunii Noi in Varsator nu vor aduce foarte multe schimbari in calea ta dar te vor face sa te gandesti intens cu privire la originile tale. De unde vii, de ce gandesti ce gandesti, de ce crezi ce crezi, cum te-ai ales cu aceste conceptii pe care le ai ? In aceasta perioada este important sa nu te lasi condus de emotii care te pot face sa iti pui intrebari si sa te indoiesti de viitor, ci sa profiti de starea detasata emotional adusa de Varsator. Trecutul este in trecut, singurul loc unde trebuie sa fie, nu in gandirea ta si in proiectiile sale spre viitor. Si acolo trebuie sa il lasi.
Sfat pentru tine : Nu te atasa de persoane.

RAC
Energiile speciale ale Lunii Noi in Varsator te pot pune fata in fata cu unele oportunitati uluitoare despre care nu esti foarte sigur si asta iti va da o stare de frustrare. Acum este cel mai bun timp sa avansezi dar doar dupa ce iti da seama care dintre provocari sunt pentru tine si care nu. Tine minte ca mai presus de orice trebuie sa ai mare grija de starea ta de bine.
Sfat pentru tine : Esti diferit. Ai dreptul la directii diferite. Imbratiseaza-ti imaginea neconventionala !

LEU
Energiile speciale ale Lunii Noi in Varsator te fac sa te confrunti cu ce iti doresti versus ce ai nevoie cu adevarat, ca sa vezi diferenta dintre ele. Daca cauti atentie in locuri nepotrivite, daca ignori lucrurile spre care ar trebui sa te focusezi cu precadere pentru viitorul tau, lumina acestei energii iti va arata ce ai de vazut. Esti ajutat sa iesi din starea de confuzie dintre nevoie si dorinta. Daca nu esti in starea mentala potrivita pentru asa ceva, lucrurile pot fi putin ciudate.
Sfat pentru tine : Este timpul pentru un nou inceput proaspat pentru mintea ta. Ai nevoie de creier clar ca o dimineata rece si insorita de iarna.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri