• Home
  • Fapt divers
  • Test psihologic – Alege un simbol mistic si află ce mesaj important are pentru tine

Test psihologic – Alege un simbol mistic si află ce mesaj important are pentru tine

test psihologic 1

In imaginea prezentata se afla sase simboluri diferite, fiecare simbolizand ceva pentru tine. Priveste-le cu atentie si alege-l pe cel care il consideri potrivit pentru tine, scrie Secretele.com

 Primul semn
Daca ai ales acest semn, inseamna ca iti doresti sa gasesti o persoana pe care sa te poti baza in momentele grele ale vietii. Te simti singur, tragi peretii in jurul tau, nu te implici cu adevarat. Este timpul sa te uiti putin in oglinda si sa te regasesti din nou. Daca pastrezi dinstanta intre tine si restul lumii, vei fi foarte izolat. Cu toate acestea, daca reusesti sa iti regasesti motivatia si flacara din tine, spiritul tau de lupta se va intoarce. Cunoaste-te pe tine, stabileste-ti obiectivele si incearca sa te eliberezi de umbrele trecutului.

Al doilea semn

Acest semn va spune ca trebuie sa va concentrati si sa va decideti. Ai ajuns la o rascruce in viata ta si trebuie sa iei o dezicie. Este un pic mai dificil dar toate lucrurile in viata implica un risc. Trebuie sa fii puternic si sa iei decizia singur, dar in momentul de fata nu stii care este decizia corecta. Incercati sa va indepartati de marea intrebare si sa va focusati atentia pe detalii . Urmati-va propriile idei, daca faceti acest lucru, veti lua o decizie buna.

Al treilea semn

Acest semn va spune ca trebuie sa va acordati mai multa atentie. Nu va suprimati dorintele si nevoile, deoarece acest lucru va poate otravi pentru mult timp. Nu va simtiti bine si asta poate fi din cauza unei relatii sau a mediului de munca in care nu va puteti dezvolta. Ar trebui sa iti faci timp sa iti hranesti sufletul si sa iti faci planuri noi.

Al patrulea semn

Vestea proasta este ca ai probleme materiale in viata ta, dar vestea buna este ca poti elimina aceasta problema. Trebuie sa fiti mai constienti de banii dvs. si sa eliminati cheltuielile in plus. Al doilea pas ar fi sa iti atingi obiectivele. Acest lucru necesita multa atentie si energie. Cu decizii financiare solide, planificare si multa munca, veti putea crea conditiile de care aveti nevoie.

Al cincilea semn

Acest semn iti spune ca este timpul sa faci ceva pentru tine. Ai o multime de lucruri adunate in tine, o multime de sentimente, durere si griji măturate sub covor. Trebuie sa inveti sa iti exprimi sentimentele, deoarece mai devreme s-au mai tarziu vor exploda inevitabil, cu consecinte potential grave. Acceptarea faptelor si infruntarea sentimentelor este primul pas in rezolvarea oricarei dificultati.

Al saselea semn

Este timpul sa nivelezi! Datorita sarguintei, abilitati de a lupta si a multor invataturi, esti gata sa avansezi in cariera. Poti fi recunoscator ca nu ai renuntat la visele tale chiar si atunci cand te-ai confruntat cu capcanele. In plus, investitia  anterioara in energie va aduce schimbari pozitive nu numai la locul de munca, dar si in viata privata. Acesta este momentul in care puteti culege laurii. Succesele va asteapta si vi le datorati singuri.

Parteneri