Luna Plină a Vânătorului din 24 octombrie vine cu schimbări dramatice și profunde semnificații spirituale

Plină a Vânătorului din 24 octombrie vine cu schimbări dramatice și profunde semnificații spirituale. Acum decizi ce ești: vânat sau vânător?

Luna Plină din 24 octombrie vine cu schimbări DRAMATICE! Nu degeaba este supranumită Luna Vânătorului. Acum e clipa să decizi ce ești: vânat sau vânător?

Este numită Luna Vânătorului fiindcă este timpul să vânezi și să faci provizii, pentru a fi bine pregătit pentru iarnă.
Însă acum nu se schimbă doar anotimpurile, ci și iubirea, legăturile romantice. Se pot produce despărțiri neașteptate, în cupluri solide, dar și noile legături se pot înfiripa ca prin magie!

Distribuie prietenilor

Practic, reflectorul va fi îndreptat spre relații și cât de bine sau cât de prost funcționează acestea. Nu mai puteți ignora tot ce ați ascuns sub preș până acum!

E momentul să vă concentrați pe calitatea vieții dv. personale și pe echilibrul din cea profesională. Un lucru e clar: energia Lunii nu vă mai lasă să ignorați ceea ce este vizibil, ceea ce nu se mai simte bine, va trebui să alegeți: sunteți vânător sau pradă?

Stresul și conflictele personale vă vor epuiza! Trebuie să nu vă pierdeți cu firea, trebuie să deveniți mai înțelepți și să lăsați loc pentru propria dv. dezvoltare.

În timpul acestui haos cosmic, nu uita că Taurul adoră pășunile primitoare, cu iarbă grasă.

Emoțiile profunde, de mult uitate, poate că vor deveni deranjante acum, dar nu le mai poți ignora, trebuie să le confrunți. Tot reziduul emoțional pe care nu l-ai eliminat se va concretiza în starea ta de sănătate: vei experimenta probleme de digestie, insomnie, durere sau creștere în greutate.

Sursa – doctorulzilei.ro