• Home
  • Fapt divers
  • Luna plină de Halloween, fenomen care nu s-a mai petrecut din 1944! Ce surprize aduce fiecărei zodii!

Luna plină de Halloween, fenomen care nu s-a mai petrecut din 1944! Ce surprize aduce fiecărei zodii!

luna singerie 1

Luna plină de Halloween răsare chiar în noaptea de 31 octombrie, eveniment care nu s-a mai întâmplat de aproape două decenii, din 2001. De data aceasta, este și lună albastră, deoarece este a doua lună plină din octombrie, prima fiind pe data de 1 octombrie.

Mai mult decât atât, anul acesta, Luna plină de Halloween poate fi observată aproape de oriunde de pe glob, fenomen extrem de rar care s-a mai petrecut în 1944, un an marcat de războaie. Și, probabil, după calculele astronomilor, se va mai petrece în anul 2039.

Cum sunt influențate zodiile

Zodiile de Apă – Rac, Scorpion, Pești
Ele vor fi puternic influențate de Luna plină din noaptea de 31 octombrie și vor avea de făcut alegeri noi. Unele vor fi dificile, altele vor aduce beneficii. Trebuie doar să țină minte că, dacă își doresc ceva din toată inima, merită să îl aleagă și să meargă înainte.

Zodiile de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn
Cum Luna plină de Halloween ajunge în punctul ei maxim în zodia Taurului, semnele de Pământ vor fi puternic influențate de energia ei feerică. Aceste zodii vor pune accentul pe confort și vor face tot posibilul să câștige mai mult și în carieră, și în afaceri, și în dragoste.

Zodiile de Aer – Gemeni, Balanță, Vărsător
Mai puțin afectate de Luna plină din Taur, cele trei zodii vor resimți totuși influența ei puternică asupra relațiilor de cuplu și vor avea câteva zile mai tensionate, deoarece vor fi puse în situația de a alege. Nu va fi ușor, dar fiecare va alege cu inima!

Zodiile de Foc – Berbec, Leu, Săgetător
Sunt trei zodii care se vor opune vehement schimbărilor pe care le-ar putea provoca Luna plină de Halloween. Ele pot descoperi lucruri neplăcute, pot avea surprize pe care nu le dorește nimeni și vor fi obligate să își apere cu îndârjire liniștea, familia, casa, dragostea sau statutul social.

Sursa – libertateapentrufemei.ro

Parteneri